Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana crearà 292 noves places en aparcaments públics gratuïts

Invertirà 200.000 euros en creació i adequació de pàrquings
REDACCIÓN - 25/03/2019
Aparcamientos Aparcamientos

L'Ajuntament de l'Eliana continua realitzant inversions per a millorar la mobilitat amb la reducció del trànsit rodat i la facilitació de l'estacionament al veïnat i al nombrós públic que diàriament visita el municipi per a comprar, fer ús de servicis, restauració o de les instal•lacions culturals i esportives.

Els tres aparcaments que seran objecte de millores són l'ubicat al carrer de les Neus, el del Centre Sociocultural i un altre nou que es farà a l'entorn de la piscina municipal de Mandor.

El primer, amb una inversió superior als 99.000 euros, serà el que experimentarà una major transformació en incrementar la capacitat actual en 177 places. Ara per ara es tracta d'un dels aparcaments del municipi més concorreguts durant tots els dies de la setmana. Amb esta actuació, l'aparcament de les Neus arribarà a les 300 places. D'esta manera es convertix en una estupenda opció per a estacionar el vehicle i evitar el trànsit rodat pel nucli antic, ja que es troba a només dos minuts caminant de l'Ajuntament o l'Església.

El segon aparcament que serà objecte de millores és el del Centre Sociocultural. En este cas es repavimentarà el ferm i s'ordenarà amb pintura vial.

Per últim, el nou aparcament de la piscina de Mandor, ubicat en l'entorn de l'estació, crearà 115 noves places d'estacionament que alleugeraran l'elevada concentració de vehicles que assistixen, sobretot de vesprada, al centre esportiu municipal. Amb una inversió de 45.000 euros, s'adequarà la parcel•la, generant una nova superfície pavimentada, reordenada amb pintura viària i il•luminació.

Pel que fa al termini d'execució de les obres dels pàrquings de Mandor i les Neus, oscil•larà entre les 4 i 5 setmanes. S'espera que el nou estacionament de Mandor comence a finals d'abril i el de les Neus a finals de juny. Els servicis tècnics estan a l'espera de complir amb els diferents tràmits burocràtics marcats pel procediment administratiu.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha destacat l'esforç de tots els tècnics de l'ajuntament en la implementació i execució de totes estes obres: "sens dubte, ha sigut la legislatura en què més hem invertit en obra pública, al voltant de 8 milions d'euros, i això suposa un gran esforç i implicació en tirar endavant tots eixos projectes". També ha recordat l'aposta del consistori per avançar cap a una mobilitat més sostenible, cosa que comporta utilitzar menys el vehicle: "hem apostat pel carril bici, per la instal•lació de punts de recàrrega gratuïts per a vehicles elèctrics o pels itineraris escolars segurs i continuarem avançant cap a una ciutat en la qual tinga major protagonisme el vianant, i per a aconseguir-ho cal crear aparcaments públics que eviten la congestió del centre urbà".

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La IV edición del FIM “Castell de Benissanó” arrancó este miércoles 17 de julio
El alcalde de Benaguasil Ximo Segarra ha dado a conocer hoy las delegaciones que asumirán las concejales y concejalas del equipo de gobierno municipal del Partido Popular tras la toma de posesión

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
El sospechoso, de 39 años y nacionalidad española, fue arrestado anoche en la partida de El Moralet por un presunto delito de atentado contra la autoridad, lesiones y daños, según han informado la Concejalía de Seguridad Ciudadana
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.