Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana va oferir 213 activitats culturals al llarg de 2018

Més de 47.800 espectadors van participar en propostes relacionades amb la música, el cinema, les arts escèniques, la literatura, la ciència o les arts plàstiques.
REDACCIÓN - 10/02/2019
 El festival Cinc Segles de Música va produir 7 concerts i va atraure 1.120 espectadors./epda El festival Cinc Segles de Música va produir 7 concerts i va atraure 1.120 espectadors./epda

Va acabar 2018 i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Eliana va fer balanç de l'oferta cultural del municipi i de la resposta del públic a totes i cadascuna de les activitats proposades. D'aquest balanç es desprén que el nombre d'actes en total al llarg de l'any van ser 213, dels quals 110 van ser projeccions cinematogràfiques. El nombre total d'espectadors ascendeix a 47.879.


I és precisament el cinema l'activitat que més atrau els veïns i veïnes, ja que la Terrassa del Cinema d'Estiu va acollir a 20.120 espectadors i sumant-li a aqueixa xifra els que van acudir a altres projeccions s'aconsegueix un total de quasi 25.600 espectadors.


Quant a les arts escèniques, la campanya municipal Anem al Teatre va comptar amb 8 representacions que van congregar a més de 3.000 espectadors, sent "Prefiero que seamos amigos", protagonitzada per Lolita Flores la més multitudinària en convocar a 550 persones i penjar el cartell de no hi ha entrades. A tot això cal sumar els més de 4.500 espectadors amb els quals va comptar la Mostra d'Arts de Carrer de l'Eliana (MARCEL) a través dels seus 10 representacions.


La música és una altra de les activitats més destacades de la programació cultural, havent-se celebrat en 2018 un total de 31 concerts que van convocar a més de 7.900 espectadors. El festival Cinc Segles de Música va produir 7 concerts i va atraure 1.120 espectadors i Estiu a la Torre 9 concerts amb quasi 2.500 visitants. Va haver-hi una quinzena de concerts més protagonitzats en la seua majoria per les diferents formacions de la Unió Musical, el Cor de l'Eliana i la Escola Coral, que sumen entre tots un total de 4.300 espectadors.


Les exposicions també van tindre el seu protagonisme en 2018, ja que es van dur a terme un total de 12 que van comptar amb un total de 4.180 visitants. L'experiència d'aqueixes visites va millorar sensiblement amb la posada en marxa del Nou Espai Expositiu. Quant a activitats relacionades amb la literatura, a l'Eliana es van programar en 2018 un total de 17 actes, dels quals 14 van ser presentacions de llibres. En totes elles van participar 1.630 espectadors, destacant la visita de l'escriptora Almudena Grandes.


Finalment, també es van programar un total de 12 activitats divulgatives i conferències de divers contingut, a les quals van acudir 1.065 espectadors.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Es un compromiso con los niños y niñas para que puedan disfrutar del ocio durante las vacaciones de verano
L'Ajuntament anima a la ciutadania a participar en la concentració que se celebrarà este divendres contra la violència masclista

Otras noticias en sucesos

El buscado -de 35 años, alto y de complexión atlética- escapó del cuartel general de la policía de Turín saltando por una ventana situada a cuatro metros de altura
Por una operación de compraventa de 6 fincas en el año 2010 que sirvieron para pedir un préstamo a Bankia utilizándolas como aval cuando ya habían sido vendidas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.