Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PENÍSCOLA

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Peníscola se suma a l'acció reivindicativa del comerç local en contra de la venda fraudulenta

Els comerços locals proposen acudir al passeig amb un llençol blanc i estendre'l sobre el sòl, fent visible així amb aquest acte simbòlic el seu rebuig a la venda il·legal
REDACCIÓ - 02/08/2019
Portaveu de l Portaveu de l"equip de govern de l"Ajuntament de Peníscola, Raquel París. AJUNTAMENT DE PENÍSCOLA
La portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Peníscola, Raquel París, regidora delegada de les àrees de Turisme i Comerç al consistori, ha anunciat l'adhesió del govern municipal a l'acte reivindicatiu convocat pels comerciants de la localitat per al proper 7 d'agost.

La iniciativa, que pretén visibilitzar la postura del comerç local en contra de la venda no sedentària, no regulada i fraudulenta, compta amb el suport també de l'associació d'empresaris turístics, Agretur, els representants acudiran de forma solidària a partir de les set de a la tarda al passeig marítim, per secundar l'acció.

Els comerços locals proposen acudir al passeig amb un llençol blanc i estendre'l sobre el sòl, fent visible així amb aquest acte simbòlic el seu rebuig a la venda il·legal no regulada i la defensa del comerç reglat que paga els seus impostos i garanteix la qualitat i l'origen de els articles que posa a la venda.

"Des de l'Ajuntament estem treballant intensament, amb tots els recursos disponibles, en la defensa del sector, però és imprescindible que les administracions superiors atenguin la nostra petició d'ajuda i col·laboració" ha explicat París, anunciant la participació de l'equip de govern local a la protesta convocada.

L'any 2011 els comerços locals ja van dur a terme un acte reivindicatiu al qual es va sumar l'equip de govern capitanejat per Andrés Martínez, l'alcalde de la ciutat; "Tot i els canvis de govern a Madrid, les forces i cossos de seguretat de l'estat no han considerat realitzar accions de forma contínua i efectiva en col·laboració amb la Policia Local i l'Ajuntament, perquè aquestes tinguin un efecte real en l'erradicació de la venda fraudulenta als carrers de la nostra ciutat, ens sumem a aquesta proposta perquè necessitem amb urgència que el Govern prengui cartes en l'assumpte" ha explicat la regidora.

La Policia Local de Peníscola ha confiscat més de 7000 articles procedents de la venda fraudulenta a la ciutat aquest mes de juliol, s'han estès més de 20 multes a compradors i venedors; la regidoria de Turisme i Comerç està duent a terme una campanya informativa en mobiliari urbà i platges de conscienciació sobre els riscos de comprar en aquest tipus de llocs ambulants sense cap tipus de regulació ni garanties. "Però no és suficient, cal que les forces de seguretat de l'estat assumeixin com a propi el problema que tenim en multitud de municipis espanyols amb el gravíssim perjudici que suposa per al comerç local".

Categorías de la noticia

Otras noticias en Castellón

El juez ha archivado las diligencias para otros diez investigados, funcionarios del Estado
En la jornada de hoy se ha localizado un cuerpo con un anillo con las iniciales J.I. que se corresponden con los datos sobre la persona que estaba enterrada al lado de Agustí Barceló

Otras noticias en sucesos

Atacaron desde la cuenta de la UJI a la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, que denunció los hechos
La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.