Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

La cultura urbana es dóna cita a Rafelbunyol

Aquest diumenge se celebrarà la tercera edició del Festival de cultura urbana "Rafelbunyol Final de Trajecte" (RFT)
REDACCIÓ - 27/09/2018

Un recital de poesia i rap, una Jam de grafiti i un taller per a joves es donaran cita en aquest festival de Cultura Urbana la pretensió de la qual és la utilització de l'espai públic per a aconseguir la seua transformació en un lloc de participació ciutadana, respectant la propietat privada i distanciant-se de qualsevol acte vandàlic.

Seguint el compromís de l'Ajuntament pel foment de la igualtat, serà un esdeveniment en el qual també participen les dones. Així mateix, cal destacar que els missatges emesos durant aquest festival, siguen els artístics o musicals, estaran lliures d'expressions sexistes o denigrants cap a qualsevol col·lectiu.

Als murs del camp de futbol municipal, a les 10 hores, començarà el festival amb una Jam de Graffiti a càrrec de Chiquitin i la seua crew, en la qual participaran 20 artistes, representatius de l'estat actual del grafifti en la Comunitat Valenciana. Entre el grup d'artistes comptarem amb la presència cinc dones grafiteres, Alex, Debhi, Carmen, Bea i Julia, així com del grafiter local Herer i una selecció de cinc artistes realitzada per ell, a més de l'artista multidisciplinari Edu Bermejo que ja ha confirmat la seua presència.

A les 10:30 h, al costat de la Jam, tindrà lloc «L'Art de Participar» al qual participaran joves, fins als 18 anys, en un taller pràctic de les diferents tècniques d'utilització artística dels sprays per a la realització de grafitis i d'art urbà, impartit pel col·lectiu «De Tripas Aerosol».

A la vesprada, mentre els i les artistes conclouen el seu treball, a les 19 h, en l'Auditori Municipal comptarem amb la presència de Tesa, considerada actualment la màxima representant del rap cantat en valencià, presentant els temes del seu últim àlbum "Al-Tesa" i amb el poeta urbà Charly Efe, que presentarà el seu últim treball discogràfic "Dioses y monstruos" i recitarà poemes dels seus poemaris "Los Elegidos " i "Nunca digas nunca".Tots dos, estaran acompanyats únicament a la percussió per Agustín Torres convertint aquest recital en un espectacle íntim i diferent.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente
Abren las puertas los nuevos colegios de Almàssera y Rafelbunyol

Otras noticias en sucesos

El buscado -de 35 años, alto y de complexión atlética- escapó del cuartel general de la policía de Turín saltando por una ventana situada a cuatro metros de altura
La víctima les había robado dinero y heroína que guardaban en la casa
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.