Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
DEMO DAY II Smart Cities

La Diputació de València celebra la jornada DEMO DAY II Smart Cities

L'objecte de la sessió és obtenir un diagnòstic de la situació actual dels municipis a través de l'exposició dels seus reptes i projectes a partir de les àrees de treball de les Smart Cities
REDACCIÓN - 27/09/2018
Pie de foto Pie de foto

El Saló de Reines de la Diputació de València ha acollit la jornada DEMO DAY II Smart Cities que organitza el Think Tank Smart Cities (AVAESEN) amb la col·laboració de la Diputació. El diputat de Modernització, Ivan Martí, ha estat l'encarregat de presentar la jornada junt amb el president d'Avaesen, Marcos J. Lacruz i la directora d'Avaesen, Bianca Dragomir.

El responsable de l'àrea de Modernització, Ivan Martí, ha destacat que "el que estem fent des de Diputació és treballar en línies de modernització i de implantació de les Smart Cities que estem duent a terme i, en este moment, ja està funcionant".

L'objectiu de la reunió era obtenir un diagnòstic de la situació actual dels municipis a través de l'exposició dels seus reptes i projectes a partir de les àrees de treball de les Smart Cities i, d'eixa manera, compartir coneixements de bones pràctiques gràcies al diàleg públic-privat, amb l'accés a un repositori de solucions aportades per les empreses, instituts d'investigació, universitats, associacions, startups i pimes membres del Think Tank.

A la sessió també han participat representants municipals de Paterna, Carcaixent, Quart de Poblet, Rafelbunyol i Cheste, per a presentar les seues iniciatives i els seus reptes perquè els seus municipis siguen considerats Smart Cities.

Perquè un municipi o una ciutat siga eficientment sostenible s'han de cobrir les àrees d'innovació social, energia, medi ambient, mobilitat i govern (e-Administració, e-Govern, Open Data...).

El president d'Avaesen, Marcos J. Lacruz, ha assenyalat: "aquests tipus de jornades són molt beneficioses perquè ens serveix com a font d'inspiració per a saber que els ajuntaments estan treballant per millorar la vida dels ciutadans a través d'iniciatives com les Smart Cities, però també per a les nostres empreses poder conèixer de primera mà les necessitats dels diferents consistoris i poder oferir-los serveis concordes a les seus necessitats".

Avaesen serà l'encarregada de realitzar les guies de les Smart Cities als diferents municipis gràcies al conveni de col·laboració amb la corporació provincial.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comarcas

El presidente de la Diputació ha tomado este jueves asiento como síndico de honor en la sesión plenaria del histórico tribunal
L’episodi d’intenses pluges va afectar especialment camins, marges i rius al seu pas pel terme municipal

Otras noticias en sucesos

Por una operación de compraventa de 6 fincas en el año 2010 que sirvieron para pedir un préstamo a Bankia utilizándolas como aval cuando ya habían sido vendidas
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.