Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

La joventut de Picassent opina i participa al quart Ple Jove

'alcaldessa, Conxa Garcia, i el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, responen a les qüestions de l'alumnat participant al primer ple jove d'enguany
REDACCIÓ - 05/03/2019
Imatge del Ple Jove Imatge del Ple Jove

El passat dijous 28 de febrer es celebrava al Saló de Plens de l'Ajuntament de Picassent el primer ple jove de l'any 2019, amb l'alumnat del col·legi Sant Cristòfor, l'IES l'Om i l'alumnat del Taller municipal de Jardineria.

Esta iniciativa, promoguda per la Regidoria de Joventut i coordinada per la Casa Jove La Torta, pretén que la joventut del municipi avalue les decisions del consistori però també que manifeste les seues inquietuds, suggeriments o demandes per millorar Picassent. L'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, va començar el ple repassant les actuacions que s'han fet en matèria jove gràcies a les demandes oferides per l'alumnat a altres plens, com per exemple el nou parc Les Garroferes de l'Omet o els projectes que estan en marxa com l'espai per a practicar parkour.

Durant la sessió, la joventut picassentina va demanar diverses millores per al municipi. Algunes d'elles van ser: l'ampliació de jocs i material lúdic a la Casa Jove La Torta, a més de la millora de la senyal WiFi a este espai jove; la instal·lació de fonts a tots els parcs del poble i al poliesportiu; elements que obliguen els cotxes a reduir la velocitat en certs trams perillosos del municipi; la sanció a propietaris de gossos que no arrepleguen els excrements de les seues mascotes, entre altres questions.

«Jornades com estes aconsegueixen que les barreres entre la joventut i el consistori es trenquen, a més d'acabar amb etiquetes com que «els polítics no ens escolten» o «la joventut tenim vergonya d'expressar-nos», argumentava Voro Donat, tècnic de l'àrea de Joventut.

«Necessitem de la col·laboració dels i les joves del municipi per conèixer les seues inquietuds i desitjos per fer de Picassent un poble millor», opinava el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, qui es dirigia a l'alumnat participant incentivant-lo perquè «participe i done suport a estes iniciatives».

«És un goig vore el saló de plens de gom a gom de joves amb ganes d'expressar-se lliurement», assegurava la primera edil, deixant clar que «Totes les propostes que fa l'alumnat s'estudien i s'intenten dur a la pràctica per fer-les realitat».

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Se realizarán proyecciones en el Parque Polideportivo, parque de San Onofre y Barrio San Jerónimo
“Hem aconseguit l’objectiu de enaltir el millor de la nostra comarca, la de tots, i fomentar la creativitat i la participació”, assegura Carlos F. Bielsa

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
El hombre ha fallecido después de sufrir una parada cardiaca sobre las 11.30 horas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.