Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
COMARCA

La Mancomunitat del Carraixet compta amb nous camions més sostenibles per a la recorrida de residus

Els vehicles utilitzen Gas Natural Comprimit (GNC) com a combustible, la qual cosa garanteix una millor qualitat de l'aire
REDACCIÓ - 09/04/2019
Responsables de la Mancomunitat con los camiones. EPDA Responsables de la Mancomunitat con los camiones. EPDA

La Mancomunitat del Carraixet ha presentat els seus nous camions més sostenibles que donaran servei als municipis d'Alfara del Patriarca, Foios, Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell. En concret, es tracta de dos camions que utilitzen Gas Natural Comprimit (GNC) com a combustible, entre els avantatges del qual es troba una millor qualitat de l'aire en contaminar menys, a causa del seu gran percentatge d'hidrogen, que permet que es produïsca menys CO2.

Aquests camions, presentats ahir a Bonrepòs i Mirambell, s'utilitzaran per a recollir, de manera separada, totes les fraccions excepte el vidre. A l'acte de presentació assistiren el president de la Mancomunitat del Carraixet, Llorenç Rodado, l'alcaldessa i la regidora de Medi Ambient de Bonrepòs i Mirambell, Rosella Antolí i Maria Josep Amigó, respectivament.

Aquesta presentació està emmarcada en la campanya d'educació ambiental FEM PROFIT, posada en marxa per la Mancomunitat del Carraixet i la gestora de residus TETma, sobre la correcta gestió dels residus de matèria orgànica i la seua importància en la protecció mediambiental.

En aquest sentit, cal destacar que s'han augmentat les tones que es recullen en el contenidor marró, no obstant encara es troben molts impropis, per la qual cosa és necessari continuar sensibilitzant a la ciutadania sobre la correcta separació dels residus domèstics per al seu reciclatge, així com sobre la importància de mantindre nets els carrers.

La campanya FEM PROFIT, que s'està duent a terme en els municipis d'Alfara del Patriarca, Foios, Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell, està formada per diverses accions informatives i participatives, en les quals es pretén involucrar a tota la població de la Mancomunitat del Carraixet, sobre la correcta gestió dels residus de matèria orgànica i la seua importància en la protecció mediambiental.

En aquest sentit, un equip d'educació ambiental ha estat informant en els col·legis i mercats municipals sobre els impactes de l'activitat humana sobre el medi ambient, amb la finalitat de millorar les capacitats per a contribuir a la solució dels problemes.

Així, conéixer el "cinqué contenidor" de matèria orgànica, el de color marró, i quins residus s'han de depositar en ell; interioritzar el concepte de les 3R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar) i sensibilitzar sobre la necessitat d'actuar per a tindre un medi ambient més sostenible, són els objectius principals d'aquesta campanya.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La setmana esportiva obrirà una programació especial que es perllongarà fins el proper 2 de setembre amb atractives propostes
Tras la reunión los asistentes se han desplazado a la calle Mayor para compro-bar en primera persona los trabajos de protección de las viviendas

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Esta robo se ha solventado con la detención de dos varones de como presuntos autores de un delito de falsificación de documento público y otro de sustracción de vehículo a moto
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.