Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALFARA DEL PATRIARCA

La Mancomunitat del Carraixet i l'Ajuntament d'Alfara organitza unes jornades esportives per la igualtat

Els pròxims dies 26, 27 i 28 de maig
REDACCIÓN - 11/05/2017

La Mancomunitat del Carraixet, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alfara, organitzarà unes jornades per a fomentar la igualtat entre homes i dones a través de l'esport els pròxims dies 26, 27 i 28 de maig. La iniciativa comptarà amb dones esportistes de primer nivell del món professional del bàsquet, del futbol i la pilota valenciana.

Els actes començaran el divendres 26 amb una Taula Redona, a les 19 hores en el Teatret d'Alfara, dinamitzada per periodistes esportius i professors de la Universitat Cardenal Herrera CEU. Servirà per a tractar la situació actual de l'esport femení, reflexionar sobre els avanços fets, les coses que queden per a aconseguir, així com la valoració de propostes de millora.

Les jornades continuaran el 27 de maig de matí amb competicions amistoses de futbol i bàsquet. Al poliesportiu del Paretó, l'escola del VCF Femení s'enfrontarà als equips dels pobles que formen part de la Mancomunitat del Carraixet. Seran tornejos amistosos per a reivindicar el valor del treball en equip, el joc net i la igualtat. A la pista multi esportiva tindrà lloc un entrenament clínic a càrrec d'Anna Gómez, acompanyada d'altres jugadores del món professional del bàsquet. Es tracta d'una classe enfocada en la tecnificació dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 14 anys. Es disputaran competicions dos per dos i de la modalitat Two Ball, un concurs de tirs a cistella per parelles. Després tindrà lloc el tercer temps, un esmorzar amb tots els xiquets i xiquetes participants perquè compartixquen l'experiència viscuda.

De vesprada, a les 18 hores al Carrer Major d'Alfara, es realitzarà una partida de raspall a càrrec de la selecció femenina, i a les 19.30 hores tornarà el futbol amb un encontre entre el VCF Femení i el Llevant UD Femení de Segona Divisió. Cal recordar que són primer i segon classificats, respectivament, de la Lliga Espanyola en esta categoria.

Per acabar els actes, per al diumenge 28 de maig s'ha preparat una Marxa Saludable que s'iniciarà als Jardins de l'Ajuntament. Al llarg del recorregut hi haurà jocs de confiança, esportius i lúdics. Després de la caminada, es tornarà al punt d'inici i es durà a terme una classe d'activitat física. Les jornades clouran amb un esmorçar per a totes les persones que hi assistisquen,

Otras noticias en L´H. Nord

Algunos munícipes percibirán una retribución por asistencia y otros tendrán una dedicación parcial
Los doctores Yolanda Pallardó y Antonio José Revert han coordinado las secciones de Radiología Torácica, y Cabeza y Cuello

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.