Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE VALLBONA

La Pobla connectarà nucli urbà amb les urbanitzacions de la zona Nord amb un carril per a bicis i vianants

La primera fase d'aquesta actuació té un cost de 46.498,67 euros i es preveu que les obres acaben en uns 3 mesos.
REDACCIÓ - 12/06/2018
La Pobla connectarà nucli urbà amb les urbanitzacions de la zona Nord amb un carril per a bicis i vianants La Pobla connectarà nucli urbà amb les urbanitzacions de la zona Nord amb un carril per a bicis i vianants

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona invertirà gairebé 600.000 euros a connectar el nucli urbà del municipi amb les urbanitzacions situades a la zona Nord del seu terme municipal. És una actuació que es divideix en tres fases, avançant la primera d'elles a bon ritme. L'objectiu de l'equip de govern és interconnectar aquestes zones amb un carril especialment habilitat per a ciclistes i vianants.

Amb aquest projecte es crearà un carril que s'inicia en el carrer Vicari Camarena i que arribarà fins a la passarel·la que es troba sobre la CV-35. D'aquesta manera, es possibilitarà l'accés fins a zones residencials (com a Vista Calderona i Pla de la Cova) sense haver d'emprar un cotxe. La primera fase d'aquesta actuació (des del carrer Vicari Camarena fins a la rotonda de la Ronda Nord) té un cost de 46.498,67 euros i es preveu que les obres acaben en uns 3 mesos. Aquesta inversió s'escomet amb un romanent de tresoreria de l'any 2016.

Després s'iniciaran les obres que connectaran la rotonda de la Ronda Nord amb la passarel·la que hi ha en el camí Casablanca. Es tracta d'una actuació que requereix una gran inversió (241.699,22 euros). De moment és un projecte que espera ser licitat a la fi del present any. Així mateix, la part del carril per a bicicletes i vianants que transcorre per la passarel·la que travessa la CV-35 suposarà una inversió de 294.644,98 euros (que, en aquest cas, seran abonats per la Conselleria d'Obres Públiques de la Generalitat Valenciana).

Millorar la connexió en el municipi

La superfície d'aquesta actuació és àmplia (2,70 metres), empra formigó de carril bici i compta amb enllumenat públic de tipus LED per garantir la visibilitat. Hi haurà també senyals verticals i horitzontals, i eixos viaris per delimitar els espais. Es dotarà a la zona d'arbrat i mobiliari urbà.

L'edil d'Urbanisme i Serveis, Juan Aguilar, es mostra molt satisfet per aquest projecte que s'ha iniciat: "L'objectiu d'aquestes actuacions és vertebrar millor el municipi. Volem que els habitants del municipi puguen accedir des de qualsevol zona residencial al nucli urbà, i viceversa. De la mateixa manera, apostem pel transport sostenible: que la gent puga passejar i accedir a espais de tota la Pobla de Vallbona sense haver d'agafar el cotxe, sinó que siga possible anar a peu o amb bici".

Segons afegeix Aguilar, "per a l'actual equip de govern és necessari escometre obres que integren a tots els habitants en un municipi que tinga unes bones comunicacions. A més, és bé que els nostres veïns i veïnes puguen emprar aquests carrils per a anar a altres localitats del Camp de Túria, així com a espais com el Parc Natural de la Serra Calderona".

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

En esta edición la organización colaborará con la ONG Unidos con el DIPG
La portavoz popular advierte de que “las liberaciones responden a la compra de voluntades políticas entre partidos para sustentar un pacto abocado al fracaso”

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
El sospechoso, de 39 años y nacionalidad española, fue arrestado anoche en la partida de El Moralet por un presunto delito de atentado contra la autoridad, lesiones y daños, según han informado la Concejalía de Seguridad Ciudadana
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.