Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE FARNALS

La Pobla de Farnals avança en la creació del Pla d'Infància de la localitat

El CIAM es reunix per a fer les seues aportacions al document
REDACCIÓN - 19/01/2018
Reunió del Consell en l?Ajuntament de La Pobla. / EPDA Reunió del Consell en l?Ajuntament de La Pobla. / EPDA

L'Ajuntament de la Pobla de Farnals continua treballant en l'elaboració d'un Pla d'Infància que reculla les iniciatives centrades en este sector de la població. La redacció d'este document s'ha plantejat amb un enfocament participatiu, en el qual el Consell d'Infància i Adolescència Municipal (CIAM) està jugant un paper molt actiu.

El divendres 19 de gener hi tindrà lloc la primera reunió de l'any d'esta institució, on els xiquets i xiquetes membres tractaran els diferents aspectes que el futur Pla d'Infància haurà de recollir. Seran els propis joves consellers els encarregats d'explicar als seus companys i companyes de l'escola en què consistix el projecte i de canalitzar les propostes que facen la resta de menors.

Després d'haver realitzat una primera anàlisi de les necessitats del municipi en matèria d'infància, l'equip tècnic municipal, per la seua part, està treballant en la redacció d'una memòria de les activitats que es programen des de les diferents àrees de les regidories d'Educació, Cultura, Infància i Joventut, Serveis Socials, Medi Ambient i Esports per a este col·lectiu.

A partir de la pròxima setmana s'exposaran els documents treballats, l'informe de la situació actual dels i de les menors, i la memòria d'activitats als tècnics de les diferents àrees de l'Ajuntament, a membres de la comunitat educativa i del teixit associatiu del municipi. L'objectiu és que estos col·lectius aporten suggeriments per a concretar els aspectes definitius sobre els quals cal treballar al Pla d'Infància Local. D'esta manera s'intentarà crear un document el més complet possible a través del qual es puga oferir una atenció excepcional als més joves del poble i aprofundir en el caràcter participatiu de la iniciativa.

L'Ajuntament de la Pobla de Farnals aprofitarà totes estes accions per a optar a l'obtenció de segell Ciutat Amiga de la Infància (CAI) atorgat per UNICEF, un reconeixement que exigix, entre altres coses, la configuració d'un òrgan de participació infantil, institució que ja ha estat creada, i la presentació d'un Pla d'Infància, aspecte sobre el qual s'està treballant actualment.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Este acuerdo con la intención de fomentar la mejora de la integración y del bienestar de las personas con diversidad funcional
La programación festiva se une a las actividades deportivas

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.