Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE FARNALS

La Pobla de Farnals fa un balanç positiu de la temporada turística

A l'oficina de turisme s'han realitzat enquestes de satisfacció per a determinar quins aspectes cal millorar
REDACCIÓN - 28/09/2018
Platja de La Pobla de Farnals. EPDA Platja de La Pobla de Farnals. EPDA

Acabada la temporada turística, l'Ajuntament de la Pobla de Farnals realitza l'anàlisi de les dates recollides durant l'estiu per a millorar els serveis oferits a les persones visitants. El balanç, segons el regidor del departament, Emili Gómez, "és molt positiu, i reflexa que estem mantenint un flux constant de turistes amb una oferta molt atractiva d'activitats complementàries".

A més de gaudir del bon clima del litoral i d'unes platges molt cuidades, les persones que ens visiten han gaudit amb una ampla programació dins del paraigua de la Fira d'Estiu, amb concerts, actuacions teatrals i una varietat de fires temàtiques.

L'estat de l'aigua, segons es desprén de les analítiques realitzades periòdicament, ha estat excel·lent, no només a la Platja Nord, sinó també a la Platja Pobla Marina, recentment reconeguda i desafectada del port esportiu. "Este fet ens permetrà gestionar amb més rapidesa i seguretat la sol·licitud de certificacions que reconeguen el bon estat de la Platja Sud, on tenim l'objectiu d'aconseguir per a l'estiu que ve la Bandera Blava i altres reconeixements al voltant de l'accessibilitat i la qualitat mediambiental del nostre litoral", ha especificat l'edil.

A més, s'atendran els suggeriments realitzats pels visitants a l'oficina de turisme de la Plaça París, on s'han realitzat enquestes de satisfacció per a determinar quins aspectes cal millorar. A més, el personal tècnic que ha atés les consultes ha recollit dades sobre la procedència dels usuaris i les consultes realitzades, per tal d'ajustar el producte turístic a les seues demandes. Les estadístiques mostren que valencians i valencianes, amb 97 preguntes, formen el grup per comunitats autònomes que ha realitzat un major ús del servei. En segona posició, amb 56 consultes, es troba la Comunitat de Madrid. Els llocs tercer i quart els ocupen Aragó i País Basc amb 16 i 15 respectivament. Pel que fa a persones d'altres països, els francesos i franceses, amb 45 preguntes, han sigut els estrangers que més han utilitzat l'oficina de turisme, seguits d'alemanys, amb 16 consultes.

Quant a la temàtica de les peticions, les més populars tant entre persones espanyoles com estrangeres han sigut les referents als transports. Entre altres motius destacats per a visitar l'oficina, es troben obtindre informació local i sobre festes i, en el cas de les persones procedents d'altres països, sobre la Ciutat de València.

Servei de ban mòbil

El servei d'informació turística a través de Whatsapp encetat per l'Ajuntament i realitzat durant els tres mesos de la temporada estival ha tingut al voltant de 500 persones usuàries. A través d'este canal, s'enviaren a subscriptors i subscriptores notícies referents a l'estat del mar i les banderes, a la previsió meteorològica i a les condicions de l'aigua. També s'ha utilitzat per a enviar missatges de conscienciació ecològica.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La campaña se lanzó simultáneamente en las diferentes redes sociales municipales ylas publicaciones han llegado a tener un alcance de más de 5.000 personas con una media de 200 participantes en los concursos que se han organizado
Este acuerdo con la intención de fomentar la mejora de la integración y del bienestar de las personas con diversidad funcional

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.