Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GILET

Compromís per Gilet presenta la campanya #MalamentAnemSi

Es tracta d'una eina per a possar a l'abast dels ciutadans la via per a fer patent el seu desacord o propostes al voltant de la gestió municipal
REDACCIÓ - 15/05/2017

El passat divendres 5 de maig i fent us de les noves tecnologies, el grup Compromís per Gilet va presentar en un local de la localitat la campanya #MalamentAnemSiuna eina per a possar a l'abast dels ciutadans la via per a fer patent el seu desacord o propostes al voltant de la gestió municipal.

La campanya convida als veïns del poble a manifestar el seu desacord amb els problemes que a día de hui té el municipi. Per unir-se a aquesta iniciativa es suficient en utilitzar els hastags #Gilet #MalamentAnemSi junt a frases que expresen alló de lo que requereix una solució.

També s'estan distribuint en comerços i locals fulls informatius en els que denuncien els assumptes pendents del consistori, que no son pocs, en frases curtes.

Esta campanya se suma a totes les mocions, propostes.... que el grup municipal de Compromís està portant des de l' oposició complint així el seu compromís en la seua lluita per millorar la qualitat de vida i els serveis municipals per a tot Gilet.

Per altra banda vam presentar reclamació contra l'aprovació inicial del Pressupost de Despeses i Ingressos per a l'exercici2017,que va ser aprovat inicialment en Sessió Extraordinària de Ple de la Corporació Municipal celebrada a data 18 d'Abril de 2017, i no del 12 d'abril del 2.017 com així s'indica en la publicació del BOP de la Província de València Nº 77 de data 24- IV-2017.

També vam presentar al·legacions a la amortització dels llocs de treball que s'aprovaren en el mateix ple. Volem aprofitar per demanar a esta corporació, que en el futur no es repetisquen situacions com la rebuda per un membre de compromís mentre feu us del seu dret a la informació.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El Tro d’Avís i la Xopà des del balcó de l'Ajuntament anuncien l'arribada de les festes patronals de Sagunt congregant una multitud de penyistes
Les platges del municipi han aconseguit este 2019 un total de 16 distincions en reconeixement a la qualitat de l'aigua i dels servicis

Otras noticias en sucesos

El accidente ha ocurrido entre dos vehículos en la carretera N-332, en el término de Oliva
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.