Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
XIRIVELLA

La regidoria de Seguretat Ciutadana de Xirivella destaca l'absència d'incidents rellevants durant les falles

Valora molt positivament els resultats de la campanya de control de petards en l'entorn de l'IES Gonzalo Anaya
REDACCIÓ - 27/03/2019
Túnel Gonzalo Anaya Túnel Gonzalo Anaya

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament de Xirivella, que dirigeix Josep Manel Moret, valora molt positivament els resultats de la campanya de control de petards en l'entorn de l'IES Gonzalo Anaya durant els dies previs a les festes de falles. Es tracta d'un tema que havia provocat queixes en anys precedents i que ara s'ha atallat, gràcies a la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares i de la direcció del centre i a l'actuació dels agents i de la prefectura. «Des de fa molts anys en el túnel de l'entrada a l'IES Gonzalo Anaya sempre havia segut molt problemàtic, però enguany no hi ha hagut cap queixa per ús indegut de petards», explica Josep Moret, regidor de Seguretat Ciutadana.

L'èxit de la campanya es basa en la organització de la presència policial en l'entorn de l'institut i en les xarrades que prèviament es van realitzar en els diferents centres de Xirivella sobre el bon ús dels petards.

En paraules de Julia Aroca, presidenta de l'AMPA de l'IES Gonzalo Anaya: «Els pares i mares que formem part de l'AMPA de l'IES Gonzalo Anaya estem molt contents amb esta bona notícia. Des de fa molts anys, hem estat reivindicant mesures respecte a l'ús dels petards com les xarrades que s'han impartit enguany entre la joventut».

Una altra actuació de la Policia Local ha sigut el reforçament de la revisió de les senyalitzacions d'ocupació de la via pública instal·lades per les comissions falleres. Tampoc en este cas s'han rebut queixes del veïnat per problemes com ara accés a garatges.L'Ajuntament agraïx la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares, dels agents policials, de la prefectura, de les comissions falleres de Xirivella, de Protecció Civil, bombers, Policia Local, Creu Roja i brigades de la SAV. Gràcies al treball conjunt, s'han pogut disfrutar de les Falles 2019 a Xirivella sense problemes rellevants.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

"El Partido Popular, Ciudadanos y Compromís en diversas publicaciones y durante el pleno, se abstuvieran o votaran a favor" según informan desde VOX
Las bajas por lesión han mermado las posibilidades de repetir podio

Otras noticias en sucesos

Hasta el lugar del accidente se ha desplazado una unidad del SAMU, si bien solo ha podido confirmar el fallecimiento del conductor
El cuerpo había sido avistado por una embarcación recreativa a dos millas náuticas de la Urbanización Oliva Nova , en la provincia de València
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.