Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

La seu electrònica de Vilamarxant, un servici obert les 24 hores

Qualsevol document digital es pot omplir a través d'esta secció que hi ha a la pàgina web municipalwww.vilamarxant.es
REDACCIÓ - 06/04/2018
La seu electrònica de Vilamarxant La seu electrònica de Vilamarxant

- Necessite un certificat d'empadronament per renovar el DNI, com puc tramitar-ho?

- Per fer el sopar de la festa de fi de curs necessitaríem 100 cadires i 10 taules, com les puc demanar?

- Vull casar-me per via civil, com ho puc fer?

- S'acosta Sant Joan i a la falla volem fer la festa a la via pública, com hem de demanar el permís?

- Vull sol·licitar el fraccionament del rebut de l'IBI, com puc fer-ho?

- L'Associació de Pares i Mares de l'escola necessitem disposar d'un projector i una pantalla per a la pròxima xarrada, com podem demanar-ho?

Totes les preguntes anteriors són tràmits que poden fer-se a l'Ajuntament de Vilamarxant, junt a d'altres que també són molt sol·licitats, com ara obtindre un certificat d'empadronament, un canvi de domicili, la domiciliació de rebuts o un permís per fer cremes agrícoles.

Fins ara, moltes d'estes preguntes i necessitats comunes en el dia a dia dels vilamarxanters i vilamarxanteres s'havien de fer arribar, personalment, a l'Ajuntament a través d'una instància. Però, des d'ara, totes estes tramitacions i moltes més estan disponibles a la Seu Electrònica, des d'on poden fer-se de forma senzilla i intuïtiva.

Conscient de la idoneïtat de facilitar el contacte amb l'administració, evitant desplaçaments, horaris i altres incomoditats, l'Ajuntament de Vilamarxant ha ampliat els servicis que presta la Seu Electrònica, des d'on els veïns i veïnes ja poden accedir als tràmits administratius 24 hores al dia, els 365 dies l'any.

A més, esta mesura també suposa un compromís mediambiental des del consistori, ja que s'estalvia molt de paper al fer els tràmits sense que siguen necessàries impressions i paperassa.

Qualsevol document digital es pot omplir a través d'esta secció que hi ha a la pàgina web municipalwww.vilamarxant.es. Per poder tramitar-lo amb seguretat jurídica, cal tindre el certificat digital (que es pot obtenir a l'OVIC del consistori, portant el DNI) o el format CLAVE.

Així, per fer qualsevol tramitació, el sistema és senzill. Per exemple, per empadronar-se, cal accedir a la seu electrònica:

- Anar a l'apartat "població i territori".

- Entrar en "sol·licitud de certificat o volant d'empadronament".

- I accedir a la tramitació electrònica.

A més, es pot fer un seguiment de les dades, registres presentats i tràmits a través de l'espai "la meua carpeta electrònica".

Podeu rebre més informació a l'Oficina d'Atenció al Ciutadàde l'Ajuntament de Vilamarxant (de dilluns a divendres, de 8 a 14 h; i dijous, també de vesprada, de 16.30 a 19 h).

Otras noticias en C. Túria

La IV edición del FIM “Castell de Benissanó” arrancó este miércoles 17 de julio
El alcalde de Benaguasil Ximo Segarra ha dado a conocer hoy las delegaciones que asumirán las concejales y concejalas del equipo de gobierno municipal del Partido Popular tras la toma de posesión

Otras noticias en sucesos

Hasta el lugar del accidente se ha desplazado una unidad del SAMU, si bien solo ha podido confirmar el fallecimiento del conductor
El cuerpo había sido avistado por una embarcación recreativa a dos millas náuticas de la Urbanización Oliva Nova , en la provincia de València

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.