Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA SAFOR

La XVIII pujada nocturna al Mondúver se celebrarà el 28 de juliol a Gandia

REDACCIÓ - 23/07/2018
El regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ródenas,i elpresident l?associació Amics de la Natura de Marxuquera, Vicent Alonso. EPDA El regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ródenas,i elpresident l?associació Amics de la Natura de Marxuquera, Vicent Alonso. EPDA

El regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ródenas,i elpresident l'associació Amics de la Natura de Marxuquera, Vicent Alonso, han presentat aquest matí en roda de premsa la XVIII edició de la pujada nocturna al Mondúver que tindrà lloc el dissabte 28 de juliol.

L'associació d'Amics de la Natura de Marxuquera és l'encarregada de l'organització de la pujada junt a l'empresa SLT Sports i els col·laboradors. Segons ha destacat Ródenas, "el col·lectiu d'amics de la Natura de Marxuquera és un grup molt dinàmic i molt activista en els valors de la natura i en difondre l'estima cap al nostre patrimoni verd i, en concret, cap a les nostres muntanyes de Marxuquera i el seu entorn". A més, ha explicat que el Departament de Gestió Responsable del Territori està"orgullós de col·laborar amb aquesta iniciativa, perquè considerem que és una forma de difondre els valors naturals i l'estima cap a la natura de manera responsable i sabem que l'Associació té una forma de treballar responsable".

Per la seua banda, Alonso ha indicat els detalls de la ruta. Així,"l'eixida serà a les 21:00 h des de la pista forestal del Mondúver situada en la Drova, (residència Mondúver)". La novetat d'enguany és que l'empresa SLT Spots serà l'encarregada de controlar l'assegurança de les persones inscrites, per això el preu serà de 3 € per als socis de l'Associació i de 6 € per a la resta. "El preu inclourà beguda i cacauets que donarem a meitat camí. I refresc i olives que donarem en la cima perquè l'entrepà se l'ha de dur cada ú. També inclourà una camiseta de molt bona qualitat amb el gravat de '18ena pujada al Mondúver'i dorsals que s'arreplegarà a partir de les 20:00 h en el lloc d'inici de la ruta nocturna. També he d'avisar que s'equipen de roba per la diferència de temperatura".

Per a inscriure's cal entrar a la pàgina webhttp://www.sltsport.com/eventos/18o-pujada-nocturna-al-monduver/i omplir les dades corresponents. "Hem limitat enguany les places a 300 persones per a que no es 'desmadre' la cosa i es 'desvirtue' la idea d'anar a fer una excursió de pla tranquil en el que les edats comprenen moltes vegades avis, fills o filles i nets perquè açò està pensat per a passar en família", ha agregat el president de l'Associació.

El regidor ha volgut insistir en el caràcter reivindicatiu de la pujada que "s'organitza en un ambient festiu i reivindicatiu perquè sempre s'ha llegit un manifest en el cim relacionat amb els problemes ambientals que, per desgràcia, hi ha i cada any s'ha triat una persona diferent i un manifest diferents i s'han demanat o exigit històries vinculades a la natura". Respecte al manifest, Alonso ha explicat que des de l'Associació estan preocupats "no sols per la problemàtica que tenim en els plàstics, sinó també pels incendis, el canvi climàtic, coses de les que, entre tots, anem intercanviant impressions i encara que siguen coses que no puguem arreglar, pensem que estant units defenem un interès de tots, de tots els que estem allí i tots els de baix".

Finalment, tots dos han aprofitat per convidar a la ciutadania a que s'apunte a la iniciativa perquè "és una activitat que mereix molt la pena i és molt bonica" ha afirmat l'edil. "Aprofite per demanar també als participants que espere i confie que tinguen cura del territori, que no criden molt perquè a eixes hores la fauna està activa, molta està caçant, està movent-se i altres dormint. Per tant, que tinguen cura i que facen del seu pas per la natura el més lleu possible", ha agregat. D'altra banda, el president de l'Associació d'Amics de la natura ha manifesta el seu interès per motivar a la gent a que forme part de la pujada, ja que pensa que "al vindre a estes excursions de nit i de dia, veuen com de bonica és la natura i acaben enamorant-se d'ella", ha conclòs.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

La alcaldesa de la localidad, Assumpta Domínguez (Compromís), ha aprobado una resolución en la que reitera "la necesidad de garantizar vías legales y seguras de entrada en la UE para acabar con las redes de tráfico de personas"
Se contabilizaron cerca de 50 litros por metro cuadrado en menos de media hora

Otras noticias en sucesos

Esta robo se ha solventado con la detención de dos varones de como presuntos autores de un delito de falsificación de documento público y otro de sustracción de vehículo a moto
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.