Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
À PUNT

Les emissions de la televisió d'À Punt començaran el 10 de juny

Empar Marco, la directora general de l'SAMC, ha explicat que tant les proves tècniques d'emissió com els assajos que es fan de dins la casa estan resultant satisfactoris
REDACCIÓ - 17/05/2018
Pie de foto Pie de foto

El diumenge 10 de juny començaran les emissions regulars de la televisió d'À Punt. Aquest dia s'acabaran les proves tècniques i es desplegarà tota la programació prevista en una graella que es presentarà pròximament. La integraran informatius, magazins i programes d'entreteniment, divulgació i humor, sense oblidar l'animació infantil i els productes destinats a un públic familiar.

L'inici de les emissions d'À Punt tanca el procés del retorn del servei públic de comunicació aprovat per les Corts Valencianes el juliol del 2016. Al mateix temps completa l'oferta de totes les finestres previstes en la plataforma d'À Punt Mèdia. Les xarxes socials, el web, la ràdio i la televisió són els diferents mitjans concebuts de manera integral i transversal.

Empar Marco, la directora general de l'SAMC, ha explicat que tant les proves tècniques d'emissió com els assajos que es fan de dins la casa estan resultant satisfactoris. "Estem preparats per a emetre en televisió com ja estem fent en la ràdio, el web i les xarxes socials. Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem les emissions en televisió amb una graella completa, que inclourà des d'informatius fins a programes d'entreteniment, culturals i infantils. Estem il·lusionats, molt il·lusionats de presentar-nos a la societat valenciana."

Marco ha afegit que ara el principal objectiu d'À Punt és convertir-se en uns mitjans de comunicació de referència, imprescindibles i amb bona reputació. Alhora À Punt aspira a ser l'espill que projecte valencianitat al món.

Pròximament es farà pública una campanya publicitària de llançament de l'espai públic de comunicació valencià.

Les emissions en proves de la televisió d'À Punt van començar el 25 d'abril. La ràdio emet des de l'11 de desembre, el web des del 18 de desembre i les xarxes socials comparteixen conversa des del 13 de setembre de 2017, moment en que es va fer pública la identitat gràfica d'À Punt.

Categorías de la noticia

Otras noticias en TV

Una nueva crítica/recomendación de esta sección. En esta ocasión, turno de Glacé, serie francesa de género policíaco de una sola temporada.
Así lo recoge el Reglamento orgánico y de funcionamiento del Consejo de Informativos de la CVMC que entrará en vigor este martes tras haberse publicado en el Diari Oficial de la Generalitat

Otras noticias en sucesos

El hombre ha fallecido después de sufrir una parada cardiaca sobre las 11.30 horas
El magistrado también ha privado al investigado la patria potestad de su hijo menor de forma cautelar
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.