Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MANUEL MARZAL

Les mentires de Compromís, i el vist i plau del Tripartit

L'autor, secretari d'Unió i Germania, critica els pressuposos participatius
- 28/05/2019
Manuel Marzal. Manuel Marzal.
Les mentires de Compromís, i el vist i plau del Tripartit. La excusa no pot ser més grossa: !!!heu han desidit els ciutatans.¡¡¡

Aixina junt a este argument en teoria el millor per ad ells, el Tripartit de nacionalistes, populistes i esquerres que gobernen l´Ajuntament de Valéncia dona soport democràtic a proyectes integrats en lo que digüen "Presupostos participatius o també Democràcia participativa", que no és un atra questió que la ferramenta que amaga una gran "trampa".

La "trampa" no és un atra que l´ínfim, ridícul i patétic nivell de participació dels veíns que van a ser afectats, aprofitan-se de la seua falta d´informació i bona voluntat. No hi ha mes que preguntar als residents de l´Avinguda de Suecia o en lo Regne de Valéncia, víes hon se està dugent a terme o se està ejecutant un "carril bici" del que ningú sabia res fins que se l´han trobat mig fet, lo que comporta per als comerços una baixa important d´ingressos, i un cabreig generalizat dels veíns. També ocurrix en els radars del Carme, que cap veí heu sabia, crec que encara no s´han enterat a dia de hui i a més no han rebut cap informació al respecte.

L´última, la de el Regne de Valéncia que sols l´han votat 67 veíns, la resta es traduix en: Joan XXIII en Benicalap 46.359 veíns, l´han votat 194, un 0.41 %. C. de Moncada 33 vots, un 0,06 %. Primado Reig 2.531 vots, un o,31 %. Avd. Burjassot 56 vots, un 0,11 %. Avda. Constitució 210 vots, un 044 % Avd. Maestro Rodrigo 117 vots, un 0,30 %. Pte de Campanar 26 vots, un 0,05 %. Ferran el Católic 2.938, un 0,36 %. Avd. De Suecia 20 vots, un 0,06 %. Cuenca 65 vots, un 0,13 %. Avd. Germaníes 393 vots, un 0,91 %. R. Valéncia 67 vots, un 0,15 %. Manuel Candela-T. Montanya 198 vots, un 0,30 %. S. Just i Pastor 345 vots, un 0,92 %. Avd. Port 228 vots, un 0,40 %. Jesús G. Aguilar 572 vots, un 0,98 %. Inst. Ober 297 vots, un 0,40 %. iu Pont Fórmula 1 289 vots, un 0,38 % i Avd. Port 228 vots, un 0,40 %.

Llavors, la dessatenció predomina sols cap als colectius que tenen dificultat en traslladarse en bicicleta, com son els Yayos, minusvàlits, pares en chiquets menuts, etc. i també cap als treballadors que tenen problemes d´aparcament de càrrega i descàrrega en estos barris. 

Tot açó nos demostra, que per a Ribó i el seu fidel i servil Grezzi, lo que els importa de veritat no és el benestar dels valencians, lo que els importa és l´aplicació sistemàtica dels seus manaments, presuntaments ecologistes, lo que fa que actúen directament sobre el coche i els conductors, naturalment treballadors la majoria. Passejar en lo coche per la Ciutat, ya fa temps que no anem els valencians.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

CEO de www.viviendea.com
Licenciado en Derecho. Especialista en Derecho del Consumo

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Un allegado avisó a los hijos de que la vivienda estaba abierta y éstos hicieron lo propio con la Policía
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.