Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SENSE PÈLS (EN LES CAMES)

Mamarratxos

Laia Morvedre
- 12/07/2019
Les cames de Laia. Les cames de Laia.

Una altra setmana tinc la sort d'acostar-me a vosaltres. No sabeu el que significa per a mi despullar els meus sentiments. Crec que sou part de mi. Així que no penseu que amb el títol de"Mamarratxo" vull faltar-vos el respecte. És que esta setmana m'he dedicat, una miqueta més del normal, a culturitzar-me. Estic contenta. He estat en una mostra en el centre Mario Monreal que té eixe títol. És de Carme Garrigós. La pintora estudià medicina tropical i s'ha dedicat a la cooperació. Ara vol dedicar la recaptació dels quadres a projectes per al Tercer Món.

Però no cregueu que sols hi ha solidaritat a Sagunt. A Petrés va impulsar una cooperant d'Etiòpia una jornada el passat cap de setmana per a recaptar fons. M'ho ha contat la meua amiga Fina. Es veu que feien una exposició, un concert i un sopar. L'actuació de cantants lírics va estar molt bé. Si, encara estan les fotos, m'acostaré per a vore-les. La veritat és que des que està l'alcalde Pere allí es fan coses boniques. A més, m'han dit que tenen un director de la banda jove i amb ganes.

No vos penseu que estos dies tot ha sigut cultura. També he anat de festa. Divendres passat estiguérem en l'orquestra de Benavites. La veritat és que no aguantàrem fins al final perquè estava cansada. Es veu que s'ho han passat bé. Jo, gràcies a Nicolás, tastí també les calderes. Me'n guardà una poqueta. M'agradaria dir-li a l'alcalde Gil (ara també diputat) que les passaren a cap de setmana. Dilluns és mal dia per a anar. Diumenge vaig estar en la processó. No havia estat mai però ma mare s'acomboià amb unes amigues i em tocà acompanyar-la.

La nit anterior vaig estar en la "Music Port Fest". No era molt barata l'entrada i crec que estes mogudes estan pensades per a gent més jove. Però les meues amigues són imparables i allí ens presentàrem. Estic convençuda que tot el que siga festa ajuda a sentir la vida d'una altra manera.

Crec que els de "Ciutadanos" podrien anar de festa més sovint perquè últimament no tenen més que problemes. Li feren una faena a l'amo del restaurant "Els Pins" d'Estivella i no pogué presentar-se a les eleccions. Amb tanta il·lusió que tenia per potenciar la muntanya del Garbí, i s'ha quedat amb les ganes. Al regidor Castillo l'apartaren i el repescaren després. Ara no s'apanyen per a triar l'assessor. Si faltava poc, crec que el regidor de Canet s'ha donat de baixa. Em pense que l'arribada del regidor Montesinos no ha sigut molt saludable. Fa cara d'amargat i no se li veu molt content. M'agradaria fer-me un cafè amb ell i que em mostrara que no és tan avorrit com pareix.

Esta setmana estic corrent amb el meu xic. La veritat és que em costa una miqueta però Gonzalo és molt comprensiu amb mi. Necessite fer esport, si vull conservar la línia. Estic pensant d'apuntar-me a un gimnàs per setembre. M'ho ha dit Mariló. Ella i la seua parella Maite intenten convéncer-me. Per ara, em dedicaré a fer una miqueta de bici i a disfrutar de l'estiu i del meu xic. Amb ell cada dia descobrisc coses al llit que mai no havia conegut. No sabeu com gaudisc per darrere.

Vos deixe. Necessite una dutxa perquè esta nit he suat. Tornem a tindre una miqueta de calor i això que dorm sense roba pràcticament. Besets i disfruteu de la vida i de l'estiu.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Portavoz del Partido Popular de Torrent
Alcalde de Aldaia

Otras noticias en sucesos

El fast ferry "Pinar del Río" encalló a última hora de la noche del viernes cuando llegaba al puerto alicantino
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.