Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MELIANA

Meliana constitueix el Consell Sectorial de Festes

La iniciativa pretén dinamitzar l'àrea de festes
REDACCIÓ - 13/12/2018
Nou Consell Sectorial de Festes de Meliana. EPDA Nou Consell Sectorial de Festes de Meliana. EPDA

Meliana ha consitutït aquest desembre el Consell Sectorial de Festes, un òrgan de participació que forma part de l'organització municipal amb funcions de caràcter consultiu, d'assessorament, de coordinació, de debat, d'elaboració de propostes, d'informació de la política festiva municipal i d'ajuda en la realització material en els casos que així es determine.

Com explica la regidora de Festes, Maria Pilar Asensio: "El Consell Sectorial de Festes es constituïx per a agrupar esforços i interessos en benefici de la celebració de les Festes de Meliana i per a propiciar un debat permanent que estimule i done suport a les activitats lúdiques i festives que tenen lloc al municipi en tots els seus vessants". Entre altres, les falles, Intercomparses de Moros i Cristians, les penyes taurines, les entitats musicals o les comissions de les diferents festes tradicionals del municipi.

L'assemblea General, estará formada per entre 5 i 19 persones organitzadores d'activitats festives i representants d'associacions i entitats que formen part de l'organització de les festes cada any. També en formaran part de l'Assemblea aquells treballadors i treballadores municipals la labor dels quals està molt relacionada amb el desenvolupament de les Festes (Policia Local, personal de la Brigada d'Obres i Servicis, personal administratiu assignat a Festes, etc.).

Aprovat provisionalment en la sessió plenària de 27 de març de 2018, el Reglament Regulador del Consell Sectorial de Festes de Meliana va ser sotmés a informació pública en el BOP i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Meliana per un termini de 30 dies, durant els quals no es van presentar reclamacions. I es va publicar de manera definitiva el dia 8 de juny de 2018 en el Butlletí Oficial de la Província de València.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La figura, ideada por Stool Street Art, se ha colocado primero en el mar durante varias horas y posteriormente se ha traslado al paseo marítimo
Con el objetivo de garantizar la seguridad durante el evento, se desplegará un dispositivo especial formado por 60 miembros

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.