Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MELIANA

Meliana executa la rotonda del carrer Garrigosa

Diputació de València i el consistori han fet possible aquesta millora
REDACCION - 22/08/2018
La rotonda terminada en obra La rotonda terminada en obra

L'Ajuntament de Meliana ha executat la rotonda del c/ Garrigosa, que suposa una millora important de la circulació i de la seguretat viària en un punt d'entrada i d'eixida al municipi per l'est, un encreuament per on transcorre, a més, el carril bici de la Via Xurra València-Puçol. Per on passarà també el futur Anell Verd metropolità, la via verda de la comarca. L'obra, realitzada per l'empresa Vilar Chasán, ha costat 52.000 € i s'ha finançat amb la subvenció de la Diputació de València corresponent a les inversions financerament sostenibles IFS-2016.

Segons l'alcalde, Josep Riera, "era una obra molt necessària per ser un punt de confluència important de la circulació, tant de vehicles de motor com de bicicletes i vianants, i calia millorar-ne la seguretat, a més de la proximitat de l'escoleta infantil municipal i de l'IES La Garrigosa. L'obra forma part de les actuacions previstes en l'eix de comunicació oest-est del nucli urbà". En este eix ja es van realitzar les obres d'urbanització de la confluència dels carrers Sol i Garrigosa i l'aparcament dissuasiu de la plaça de la Llibertat. I esta tardor es posaran en marxa les obres d'obertura del carrer València fins al pas a nivell de l'estació del metro i les obres de millora del c/ Juli Benlloch.

Com explica l'alcalde "en les obres de la rotonda de la Garrigosa també hem fet una actuació de millora de l'evacuació de les aigües pluvials, en ser un punt tradicionalment sensible a alguns embassaments d'aigua en episodis de pluges fortes en estar el pas de l'antiga via Xurra, hui carril bici, més elevat per l'antic talús de la infraestructura ferroviària". Queda per fer la plantació de l'arbrat i de la vegetació corresponent a l'actuació, que es farà en passar l'estiu.

Finalment, el màxim responsable de l'Ajuntament destaca: "al llarg de la legislatura estem portant unes quatre actuacions d'obra simultànies, que anem encadenant amb altres a mesura que anem finalitzant-ne l'execució". Ara, s'han finalitzat les de la rotonda, l'accés i el pàrquing del poliesportiu i el CEIP El Crist, el Centre Integral de Majors (fins ara Llar dels Jubilats) i el canvi de portes i finestres del CEIP El Crist. I ja estan en marxa la construcció de nínxols del cementeri, les obres d'accessibilitat dels camins escolars segurs i, en breu, l'obertura del carrer València i la millora del carrer Juli Benlloch i les obres de rehabilitació del palauet de Nolla. A més de l'obra important i d'envergadura del pavelló cobert multiusos que està a mitjan execució.

Es tracta d'actuacions que s'estan podent realitzar gràcies a la coordinació i la col·laboració entre administracions. En el cas de la rotonda, amb el suport de la Diputació de València.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Tras la reunión los asistentes se han desplazado a la calle Mayor para compro-bar en primera persona los trabajos de protección de las viviendas
El Alcalde de la localidad, Juan Antonio Sagredo y la Reina de las Fiestas, Cecilia Calderón Edo, acompañaron al humorista valenciano en el balcón del Ayuntamiento

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
El arrestado propinó golpes al coche y seguidamente le lanzó una botella
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.