Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MERCAVALÈNCIA

Mercavalència i els Mercats Municipals acosten la fruita als espectacles culturals

S'instal·larà un mercat de fruita en la Gran Fira de València
REDACCIÓN - 23/06/2016
Cartel anunciador Cartel anunciador
Des de Mercavalència volem potenciar el consum de fruita de temporada entre la gent jove. La fruita es pot consumir també en els moments d'oci, en esdeveniments culturals, en espectacles, en qualsevol lloc i a qualsevol hora. És molt més sana que els snacks o productes industrials que habitualment es consumeixen, també més sostenible i a més compta amb el valor afegit de que recolza el comerç i la producció local. Per açò hem dissenyat una acció per a acostar la fruita als espectadors de la Gran Fira de València.
Es tracta d'un mercat de fruita, sucs, còctels i granissats que s'instal·larà al costat d'un dels escenaris de la Gran Fira en el que tindrà lloc la final del Circuito Café Teatro. Hem escollit este espectacle per ser un referent a València d'oci cultural i perquè reuneix en un cap de setmana a prop de tres mil persones.
Cada caseta és d'un puesto d'un mercat municipal. Es va realitzar un sorteig des de la Regidoria de Comerç entre els interessats en participar en esta primera edició i cinc van ser els triats. Les casetes estaran obertes el dijous 30 de juny i l'1 i 2 de juliol durant el desenvolupament de l'espectacle en l'emblemàtica Plaça del Pilar. Els responsables del Circuito Café Teatro han mostrat tot el seu suport a la iniciativa implicant-se en la transmissió dels missatges saludables que des de Mercavalència i els Mercats Municipals es vol llançar.
"Fruta i Verdura = Oci i Cultura" és la base d'esta acció en la qual les fruites reivindiquen el seu lloc en el carrer, en els espectacles, en els moments d'oci. Traguem a la fruita dels fruiters i portem-la amb nosaltres, el menjar saludable és el millor company de viatge. "L'humor i la fruita "toman" la plaça".

Categorías de la noticia

Otras noticias en Economía

Aguado: "Ningún colectivo que se ha reunido con Pedro Sánchez ha tenido en cuenta al sector hortofrutícola a pesar de producir, exportar y crear más empleo que cualquier otro y cuando atraviesa unos momentos absolutamente dramáticos"
El acuerdo conjunto arrancará con un doctorado industrial centrado en microplásticos

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.