Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MOBILITAT

Mobilitat reordena la circulació en Jacinto Benavente en sentit centre

L'actuació deixarà la via amb dos carrils per al trànsit motoritzat i un carril EMT-Taxi de 4,20 metres d'ample
REDACCIÓ - 06/08/2019
El servici de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València procedirà esta nit a la reordenació dels carrils de calçada de Jacinto Benavente (sentit centre), entre l'avinguda Peris i Valero i Gran Via Marqués del Túria. L'actuació, que esdevé una vegada que pràcticament han finalitzat les obres de renovació de canalització realitzades pel servici de Cicle Integral de l'Aigua en eixe tram, deixarà la via amb dos carrils per al trànsit motoritzat i un carril EMT-Taxi de 4,20 metres d'ample que, per la seua dimensió, permetrà en breus setmanes la inclusió en el marge dret de la calçada d'un carril bici unidireccional.

Amb esta solució, la via manté la capacitat de trànsit actual, garantint la regularitat de l'EMT; possibilita la desaparició de bicicletes i patinets de la vorera annexa a l'accés al parc -per la introducció en breu del vial ciclista legal- i la permeabilitat per als vianants des de la part nord del barri de Gran Via i l'entorn del carrer Comte Altea amb els jardins del Túria, i consolida la supressió de la línia d'estacionament que va desaparéixer amb l'inici de les obres de canalització.

Les dos parts de l'actuació que afavorixen la mobilitat per als vianants i l'accessibilitat al parc tant caminant com mitjançant bicicleta o vehicles de mobilitat personal, s'executaran en les pròximes setmanes, quan d'una banda es puguen escometre les obres per a la instal·lació del nou encreuament per als vianants semaforitzat des de la vorera nord del carrer Reina Na Germana (on existix un semàfor per a vehicles sense pas autoritzat per a vianants) fins a la vorera d'accés al jardí del Túria i, per un altre, culminen les obres canalització en el tram (que continuaran ocupant la part de Jacinto Benavente més pròxima a la gran via Marqués del Túria encara unes setmanes).

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

El agraciado o agraciada se llevará a su casa un premio en metálico de 600.000 euros
En el Día Mundial contra el cáncer de mama la AECC ha organizado esta acción para visibilizar la importancia del apoyo social frente a este tumor

Otras noticias en sucesos

La operación, culminada en Valladolid, se inició en Alicante
Una mujer de 73 años, aquejada de Alzheimer, falleció anoche arrollada por un tren de Cercanías
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.