Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MOBILITAT

Mobilitat Sostenible condiciona dos solars per a l'estacionament en superfície

Estes actuacions es duran a terme en els districtes de Campanar i Quatre Carreres
REDACCIÓN - 01/02/2019
Estacionament en superfície Estacionament en superfície

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València iniciarà dilluns 4 de febrer les labors de condicionament de dos parcel·les de propietat municipal per al seu ús com a estacionament en superfície. L'actuació suposarà la regularització de dos solars (el situat en l'encreuament entre el carrer Sant Clement i el carrer La Safor, en el districte de Campanar; i l'emplaçat entre l'avinguda Alcalde Gisbert Rico i el carrer Nino Bravo, en el districte de Quatre Carreres) que, fins el moment, s'utilitzaven com a estacionament, però sense estar habilitats a este efecte.

Amb l'objectiu de regularitzar la situació i millorar la seguretat de vianants i persones usuàries, a partir del pròxim diumenge a la nit, està previst que s'inicien els treballs per a adequar les condicions del sòl del solar, els accessos i la senyalització corresponent. Hui s'ha senyalitzat la prohibició de l'estacionament per a mantindre buida la zona i s'ha començat a traslladar material amb el qual iniciar els treballs.

Es tracta d'una actuació coordinada entre la Regidoria de Mobilitat i d'Urbanisme, que aprofita material resultant del fresat del paviment, per a regularitzar la superfície dels citats solars, com a mesura inicial, provisional i prèvia a un condicionament de major qualitat, que s'escometrà una vegada es redacten els projectes i es liciten les obres necessàries per a la seua execució.

Este ús provisional com a estacionament en superfície d'estos solars compta amb l'informe favorable del Servici de Planejament sobre la seua compatibilitat amb les previsions del Pla General d'Ordenació Urbana de València (PGOU).

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

15 bailarines multidisciplinares, una enérgica puesta en escena y los temas más conocidos del repertorio musical español se unen para configurar un espectáculo de danza

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
El popular Andrés Molina tuvo que ser atendido a causa de la herida que sufrió en la cabeza al caer al suelo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.