Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES

Obert el procés d'admissió i matrícula de les EOI per al curs 2019-2020

Del 12 al 27 de juny, a través d'internet, podrà sol·licitar plaça tot l'alumnat per a totes les EOI i les seccions d'EOI de la Generalitat Valenciana
REDACCIÓN - 11/06/2019
Clase de la Escola Oficial d Clase de la Escola Oficial d"Idiomes

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de la Plana Baixa i la resta d'EOI de la Generalitat Valenciana han iniciat el primer període d'admissió i matrícula per al curs 2019 – 2020, per a l'alumnat actual i per a l'alumnat de nou ingrés. La novetat d'enguany és que tot el procediment es farà per via telemàtica i l'alumnat que actualment cursa estudis en una EOI també haurà de participar en el procés d'admissió i matrícula, tot i que es respectaran les preferències de l'alumnat actual sobre les de l'alumnat de nou ingrés, d'acord amb les instruccions de matrícula de la Conselleria d'Educació.

L'EOI Plana Baixa ha habilitat un enllaç directe al procediment d'admissió i matrícula des de la seua pàgina web. L'adjudicació de vacants serà centralitzada, cada alumne/a farà una única sol·licitud en què podrà triar més d'una EOI o secció i un màxim de tres idiomes, amb diferents possibilitats horàries. Posteriorment, el dia 15 de juliol, l'alumnat admés rebrà una notificació de l'assistent telemàtic perquè procedisca a matricular-se fins al dia 10 de setembre, d'acord amb les seues preferències i les vacants existents en els centres, idiomes i horaris sol·licitats.

En el mes de setembre s'habilitarà un segon període per al procediment telemàtic d'admissió i matrícula centralitzat, del 16 al 19 de setembre, per a l'alumnat que estiga pendent de les proves de certificació de setembre i per a aquelles persones que no hagen participat, o no hagen estat admeses, en el període d'admissió de juny. Finalment, a partir del dia 1 d'octubre les EOI oferiran totes les vacants disponibles, per a la matrícula de les persones que ho desitgen, en les secretaries dels centres de forma presencial i sense cap tipus de preinscripció, fins que s'exhaurisquen les places.

L'EOI Plana Baixa, amb seu a Vila-real, compta amb sis seccions: Borriana, la Vall d'Uixó, Onda, Nules, Segorbe i l'Alcora. Actualment ofereix cinc idiomes (anglés, francés, valencià, italià i alemany), es va crear en setembre de 2018 i enguany espera superar els 2.000 alumnes.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comunitat

Según el Observatorio de Deuda de la Autoridad Independiente de Responsabilidad Fiscal (AIReF), el riesgo de sostenibilidad para el conjunto de las autonomías "sigue siendo ligeramente alto"
El Consell aprueba el decreto por el que se establecen las bases y criterios para la selección del personal de los servicios de emergencia

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
La discusión empezó cuando el hombre habría comenzado a hacer comentarios machistas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.