Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS SORELLS

Obres de millora en el Col·legi públic El Castell d'Albalat dels Sorells

REDACCION - 27/08/2018
Colegio público de El Castell Colegio público de El Castell

Durant els mesos d'estiu s'està aprofitantper asubstituir portes i finestres exteriorsal collegipúblic d'Albalat dels Sorells. Amb unaInversióde130.000€de la Diputacióinclososen el projecte "Pla Municipal de Manteniment d'Escoles", esva a millorarel tancament de l'edifici del menjador, augmentant així l'eficiència energètica i el confort de xiquetes i xiquets.

Concretament l'obra consisteix en la substitució de totes les finestres, portes exteriors i reparació de la claraboia del sostre quedónallum al centre de l'edifici. En l'actuació s'han substituït tots els marcs i s'ha instal·lat vidres amb sistema "climalit" que aïllarà l'edifici de la temperatura exterior.

Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, ha comentat que l'ajuntamenttéel compromís d'anar invertint i fer actuacions permanteniruncol·legiamb més de 40 anys que cada dia necessita més atenció.

En eixe sentit, l'ajuntament es va adherir al Pla Edificant, i ara per ara estem a l'esperaquedes de Conselleriase'nscride peravançari determinar conjuntament quines són les actuacions que calen fer alcol·legipúblic "el Castell" d'Albalat dels Sorells, ha conclòs Claramunt.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Tras el Parlamento se hizo entrega de las banderas de la cruz y la media luna a las capitanías del 2020, Yuballapor el bando Moro y Arqueras por el Cristiano
La subvenció, procedent del Fons de Cooperació Municipal de Conselleria i de Diputació, ha sigut utilitzada per a pagar endarreriments de la seguretat social del personal

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.