Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS SORELLS

Obres de millora en el Col·legi públic El Castell d'Albalat dels Sorells

REDACCION - 27/08/2018
Colegio público de El Castell Colegio público de El Castell

Durant els mesos d'estiu s'està aprofitantper asubstituir portes i finestres exteriorsal collegipúblic d'Albalat dels Sorells. Amb unaInversióde130.000€de la Diputacióinclososen el projecte "Pla Municipal de Manteniment d'Escoles", esva a millorarel tancament de l'edifici del menjador, augmentant així l'eficiència energètica i el confort de xiquetes i xiquets.

Concretament l'obra consisteix en la substitució de totes les finestres, portes exteriors i reparació de la claraboia del sostre quedónallum al centre de l'edifici. En l'actuació s'han substituït tots els marcs i s'ha instal·lat vidres amb sistema "climalit" que aïllarà l'edifici de la temperatura exterior.

Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, ha comentat que l'ajuntamenttéel compromís d'anar invertint i fer actuacions permanteniruncol·legiamb més de 40 anys que cada dia necessita més atenció.

En eixe sentit, l'ajuntament es va adherir al Pla Edificant, i ara per ara estem a l'esperaquedes de Conselleriase'nscride peravançari determinar conjuntament quines són les actuacions que calen fer alcol·legipúblic "el Castell" d'Albalat dels Sorells, ha conclòs Claramunt.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La Consellera de Salut Pública i Sanitat Universal, Ana Barceló, s'ha reunit amb l'Ajuntament de Rafelbunyol per a tractar el projecte d'ampliació i ha anunciat que se licitarà abans que acabe l'any per a ser construït en 2020
Catacumba afronta su 17ª edición que tendrá lugar del 22 de octubre al 3 de noviembre en el teatro Capitolio de Godella

Otras noticias en sucesos

Atacaron desde la cuenta de la UJI a la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, que denunció los hechos
La operación, culminada en Valladolid, se inició en Alicante
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.