Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MELIANA

Obres de prevenció d'avingudes d'aigua en Meliana

Actuacions al camí de la Mar y Roca
REDACCION - 29/08/2018
Camino de la Mar i Roca Camino de la Mar i Roca

L'Ajuntament de Meliana ha estat realitzant diverses actuacions de prevenció d'avingudes d'aigua després que les pluges de final del 2016 i principi del 2017 van ocasionar diferents desperfectes i problemes, especialment al camí de la Mar i al nucli de Roca, però també en diferents camins d'hora i la platja.

Com explica l'alcalde, Josep Riera, "ara, l'actuació més important que estem portant endavant és un ramal de connexió entre dos séquies paral·leles als dos costats del camí de la Mar que permetrà regular i distribuir l'aigua en el cas de fortes pluges i d'avingudes, amb la finalitat d'evitar els embassaments d'aigua a l'entrada del nucli de Roca". Esta actuació s'està fent de manera coordinada entre l'Ajuntament, la Séquia de Montcada i l'empresa Global Omnium, concessionària del sanejament. Les obres s'està fent ara a l'estiu, abans de les pluges i en previsió de les tempestes de la tardor. A més s'han fet actuacions de regulació dels albellons al nucli de Roca i s'ha netejat tots els tubs de les séquies que transcorren per davall de la infraestructura ferroviària de Renfe perquè l'aigua córrega amb normalitat. Al seu dia, també es van netejar les goles de la platja i es fa adequar el front l,itoral afectat pels temporals de la mar.

Pròximament hi ha prevista l'actuació en alguns dels camins d'horta més afectats per les pluges. L'alcalde remarca: "per a fer front a estes actuacions, hem comptat amb diferents subvencions específiques, tant de la Generalitat com de la Diputació que, en total, sumen uns 112.000 €, una col·laboració molt important que demostra la proximitat de les institucions als problemes dels municipis".

Cal recordar que en les obres recentment executades de la rotonda de la Garrigosa també s'ha inclòs una actuació de prevenció d'avingudes a la zona.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Valterna, barrio centro, la Cañada y los polígonos "son los más perjudicados" por una modificación de créditos que únicamente ha contado con el rechazo del Partido Popular
La Consellera de Salut Pública i Sanitat Universal, Ana Barceló, s'ha reunit amb l'Ajuntament de Rafelbunyol per a tractar el projecte d'ampliació i ha anunciat que se licitarà abans que acabe l'any per a ser construït en 2020

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Atacaron desde la cuenta de la UJI a la alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, que denunció los hechos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.