Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA VALL D'ALBAIDA

Ontinyent crearà 14 nous llocs de treball amb una subvenció de més de 164.000 euros

Els interessats hauran d'estar inscrits com a demandants d'ocupació en els centres SERVEF en els codis d'ocupació corresponents
REDACCIÓ - 18/10/2018
El regidor de Promoció Econòmica i l El regidor de Promoció Econòmica i l"alcalde d"Ontinyent. EPDA

L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut una subvenció gestionada des de l'àrea de Promoció Econòmica de 164.237,03 euros que permetrà contractar un total de 14 persones desocupades gràcies als programes EMCORP I EMCORD. Tot i que és un programa autonòmic, en el cas de l'Ajuntament d'Ontinyent els salaris dels beneficiaris tornaran a estar equiparats als dels treballadors municipals.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava la seua satisfacció en conèixer la notícia i incidia que "no anem a deixar passar ni una sola oportunitat d'afavorir la creació de llocs de treball a la ciutat, perquè si bé cert que les xifres d'atur venen baixant progressivament a la ciutat queda camí per fer i el foment de l'ocupació i de l'activitat econòmica a Ontinyent segueix sent la nostra principal prioritat", manifestava.

El primer d'estos programes, l'EMCORP, permet la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys, inscrites com a demandants d´ocupació en els centres SERVEF. Amb aquest programa, subvencionat amb 88.484,45 €, es contractaran 3 oficials d'obra, 2 oficials pintors i 2 peons d'obra.

En el segon programa, l'EMCORD, es contractaran persones desocupades de llarga durada que figuren inscrites com a demandants d'ocupació en els centres SERVEF i que hagen sigut objecte d'un itinerari personalitzat d'inserció laboral. Este programa subvencionat amb 75.752,58€ es contractaran 4 oficials d'obra i 2 peons d'obra.

Per a optar per al treball es fonamental estar inscrit en els centres SERVEF amb els codis corresponents de cada ocupació. Per a l'ocupació d'oficials d'obra el codi és "71211015". Per als oficials pintors és "72311035" i en el cas dels peons d'obra són dos codis. Un d'ells és el "96011029" (peó obres públiques) i l'altre codi és "96021013" (peó construcció edificis).

Des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ontinyent recomanen als interessats i interessades que acudisquen al SERVEF per revisar la seua sol·licitud i certificar que estan inscrits en el codi corresponent per així optar a la feina. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda explicava que "es tracta de dos programes que ofereix la Generalitat Valenciana a través del SERVEF, als que hem sol·licitat adherir-nos amb resposta favorable i que impulsem a Ontinyent en la nostra aposta per l'ocupació, tant de manera directa com indirecta a través d'accions com els Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l'Ocupació", destacava.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

La mujer ha escrito una carta en la que asegura que su familia se acuerda "cada día" de las personas que trabajaron para detener el fuego
La vicepresidenta ha visitado la base aérea con el subdirector general de la AVSRE, Jorge Suárez

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.