Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA VALL D'ALBAIDA

Ontinyent inverteix mig milió d'euros en posar a punt els col·legis per a l'inici de curs

L'Ajuntament ha executat diverses millores i tasques de manteniment als diferents col·legis públics de la ciutat durant els mesos d'estiu
REDACCIÓ - 06/09/2018
Visita a un dels col·legis millorats. EPDA Visita a un dels col·legis millorats. EPDA

Creació de nous espais educatius, adaptació d'aules i banys, millora dels patis, tasques de pintura o fontaneria són algunes de les actuacions executades o en vies d'execució per l'Ajuntament d'Ontinyent per a la millora i manteniment dels col·legis públics de la ciutat en el curs 2018/2019 que començarà en pocs dies.

Una inversió global que arriba al mig milió d'euros i que el regidor d'Educació, Óscar Borrell, destacava que "ratifica la ferma aposta del Govern d'Ontinyent per l'educació com a element clau per al futur de la ciutat. Tot i que les competències en infrastructures educatives són de la Conselleria, l'Ajuntament es fa càrrec de les obres menors i de manteniment, i a més anem a executar una actuació important amb 315.000 euros de fons municipals al col·legi Bonavista perquè així ho va demanar la ciutadania al procés Ontinyent Participa", recordava.

En concret, la intervenció al Bonavista suposarà la creació d'una coberta que començarà a executar l'empresa local Grupo Jormar Sanchis Revert, SL a les properes setmanes. Una intervenció que es va retardar degut a la renúncia de l'anterior adjudicatària, tot i que el retard ha estat aprofitat per l'Ajuntament per millorar el projecte incloent-hi la pavimentació de dues pistes, tot augmentant un 40% el pressupost base de licitació. Després d'aquesta, l'actuació més destacada és l'efectuada per l'Ajuntament al col·legi Martínez Valls comptant amb una ajuda de 130.000 euros de la Diputació de València, i que ha suposat la retirada de les fusteries exteriors i la substitució per noves finestres d'alumini, millorant així les condicions tèrmiques de l'edifici.

A més a més, la brigada d'obres municipals que coordina el regidor Manuel Cuesta ha vingut efectuant intervencions com les d'adaptació de dues aules per a l'alumnat de 2 anys als col·legis Carmelo Ripoll i Lluis Vives. Al Carmelo Ripoll les actuacions han estat de més calat, i han inclòs una rampa d'accés al pati, un bany adaptat a les necessitats de l'alumnat de 2 anys, l'habilitació d'un pati amb gespa artificial i arener. Igualment, s'ha procedit al tancament amb murs de dos porxes al Bonavista, que ha servit per habilitar una sala de reunions i un nou espai per als conserges. Igualment, s'han adaptat els banys del col·legi Vicent Gironés i s'han fet tasques de pintura o fontaneria en la totalitat dels centres. Cal recordar que a estes actuacions s'aniran sumant les intervencions finançades per la Generalitat a través del Pla Edificant, que estan sent delegades progressivament a l'Ajuntament d'Ontinyent, i de la gestió i execució de les quals es donaran detalls pròximament.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

Ahir se celebrà el primer dels processos participatius per a l'elecció d'alcalde a les pedanies de Xàtiva
La cesión de este tramo, que hasta la fecha pertenecían a la Red de Carreteras del Estado, no menoscaba la continuidad de la red viaria estatal ni la funcionalidad de la misma

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Los bomberos han extinguido al mediodía de hoy un incendio en un autobús de línea regular en la carretera CV-35 (pista de Ademuz). Aún se desconocen las causas del fuego por el que, afortunadamente, no ha habido que lamentar daños personales.

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.