Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA VALL D'ALBAIDA

Ontinyent recupera el servei d'Atenció a les Víctimes del Delicte

La Consellera de Justícia confirma que la nova Oficina d'Assistència a les Víctimes del Delicte compartirà espai amb el jutjat número 3 i serà gestionada per la Generalitat
REDACCIÓ - 22/05/2018
La consellera de Justícia amb l La consellera de Justícia amb l"alcalde d"Ontinyent. EPDA

Ontinyent va a recuperar el servei d'atenció a les Víctimes del Delicte que va tenir entre 2010 i 2012, quan la Fundació Favide, que gestionava aquest servei per designació del Consell de Francisco Camps, va tancar l'oficina ontinyentina, traslladant a Alcoi a l'advocat que prestava atenció en la ciutat.

La Consellera de Justícia Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, confirmava a la seua última reunió amb l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, que Ontinyent comptarà amb una de les noves Oficines d'Assistència a les Víctimes del Delicte que impulsa la Conselleria. En concret, la nova oficina, gestionada directament per la Generalitat, estarà ubicada als locals de 260 m2 que també ocuparà provisionalment el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3, als números 4 i 6 de l'avinguda Conde de Torrefiel. La regidora de política per a les persones, Sayo Gandia, celebrava la recuperació d'aquest servei "que garanteix l'atenció pròxima a persones especialment vulnerables".

La Xarxa d'Oficines de la Generalitat d'Assistència a les Víctimes del Delicte es configura com un serveide caràcter públic,gratuïtimultidisciplinari. La finalitat de les Oficines ésprestar informació, assistència i/o atenció coordinadaa víctimes de delictes, testimonis i persones en situació de risc, com a conseqüència del seu contacte circumstancial amb el delicte. Les oficines presten una assistènciaintegral i especialitzadaque comprèn atenciójurídica, psicològica i social duranttot el procediment i fins i tot després de la seua finalització. També promouen mesures de justícia restaurativa, els recursos tendents a garantir la seguretat de les víctimes i actuen, a més, com a punt de coordinació de les ordres de protecció de les víctimes de violència domestica i de gènere que adopten els òrgans judicials de la Comunitat Valenciana.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.