Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

Picassent rep vora 1 milió d'euros de l'IVACE per a millorar els polígons industrials

El polígon industrial i Canyada de Codonyers renovaran enllumenat, zona viària i transport
REDACCIÓ - 27/07/2018
Polígon industrial de Picassent. EPDA Polígon industrial de Picassent. EPDA

L'Ajuntament de Picassent ha rebut una subvenció de 985.000 euros per part de l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), que depén de la Conselleria d'Economia, que es destinarà a la renovació, millora i modernització de les infraestructures del polígon industrial de Picassent (665.086,51 euros) i del polígon Canyada de Codonyers (320.546,14). El pressupost total d'estos treballs és d'1.144.00 euros, per la qual cosa l'Ajuntament de Picassent aportarà 158.000 euros amb fons municipals, poc menys del 14% del muntant global, el que ha necessitat d'una modificació de crèdits que va ser aprovada ahir en la sessió plenària del mes de juliol.

Es tracta d'una ajuda amb caràcter bianual per als exercicis 2018 i 2019. En el cas del polígon industrial de Picassent, amb 45 anys d'existència, el més antic de la localitat, s'actuarà sobre una àrea de al voltant d'1 milió de metres quadrats. L'objectiu implica millorar la vigilància amb un circuit tancat connectat les 24 hores a la Policia Local, el transport públic amb actuacions que milloren la mobilitat urbana com ara les passarel·les de vianants, al mateix temps que es renovaran les zones verdes amb la implantació de recorreguts biosaludables. Una part significativa de la inversió total, al voltant dels 310.000 euros, es dedicaran a la millora viària amb més aparcaments, més vials i més amples i nous accessos.

Pel que fa al polígon Canyada de Codonyers, amb una superfície aproximada de 500.000 m², una antiguitat poc superior als deu anys, està ubicat al sud-est de la població i posicionat estratègicament per afavorir el seu accés tant des de la V-31 com des de l'A-7, es tracta de millorar el seu entorn per tal d'aconseguir el 100% de la seua ocupació. En matèria de seguretat, es pretén dotar-lo d'un circuit tancat de vigilància connectat a la Policia Local i millorar l'enllumenat públic mitjançant mesures d'eficiència energètica o energies renovables. Alhora, es vol condicionar les zones verdes, així com crear una eina web amb informació del polígon que permeta connectar les zones industrials i donar a conéixer els serveis, empreses i ubicació, amb una informació completa i actualitzada. A més a més, està previst senyalitzar i identificar els carrers, així com millorar la senyalització horitzontal i vertical del trànsit.

La regidora d'Urbanisme, Lola Albert, s'ha felicitat per l'obtenció d'esta important ajuda i considera fonamental l'impuls als polígons industrials que, sens dubte, comporta un efecte multiplicador per a Picassent, tant en matèria d'ocupació com en termes econòmics. «És una quantitat econòmica significativa que ajudarà els polígons, les empreses, els treballadors i les treballadores i el mateix poble», ha senyalat Albert.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Ortí: “El gobierno municipal ha dejada a varias familias sin una solución para sus hijos que no han podido iniciar el curso en la escoleta municipal como se les anunció”
La concejalía de Juventud convoca la 15ª edición de este certamen para jóvenes creativos

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
Podría tratarse de un suicidio según las primeras hipótesis
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.