Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
QUART DE LES VALLS

Quart de les Valls tindrà un nou col·legi en 2020-2021

La infraestructura compta amb un pressupost de 105.208 per a 2019; 887.603 al 2020 i 1.759.130 euros l'any 2021
REDACCIÓ - 12/07/2019
Les regidores d?Educació i Cultura al col·legi. EPDA Les regidores d?Educació i Cultura al col·legi. EPDA

L'Ajuntament de Quart de les Valls ha rebut la resposta afirmativa per part de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport per tal de portar a terme la demolició i posterior construcció d'un col·legi nou dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Amb la seua posterior acceptació mitjançant acord plenari es va donar llum verda a la delegació de competències. Aquesta contestació per part del govern autonòmic significa que el poble podrà gaudir d'un nou col·legi amb condicions òptimes.

L'import d'aquesta delegació de competències es desglossa en diferents anualitats. El poble rebrà aquest any 2019 un total de 105.208,88 euros. Pel que fa als anys vinents l'Ajuntament rebrà 887.603,47euros al 2020 i finalment 1.759.130,22 euros l'any 2021. Totes aquestes quantitats estaran íntegrament destinades pel govern autonòmic en el marc d'una política econòmica propera a l'educació i als seus valors fonamentals.

El col·legi de Quart de les Valls, el qual porta llargs 50 anys sense patir cap remodelació més enllà d'obres puntuals, no podia ser ampliat per aquesta mateixa raó, era necessària una demolició completa de l'edifici perquè els xiquets i xiquetes tinguen un nou edifici, més modern i amb major abast.

Després de rebre aquesta delegació econòmica, l'equip de govern de Quart de les Valls es posarà a treballar amb dedicació completa per tal de que el nou col·legi siga una realitat entre els pròxims anys 2020-2021 i per fi puguen tindre tant les famílies dels xiquets i xiquetes com aquestos mateix un edifici en condicions i adaptat a les necessitats del poble de Quart.

Instal·lacions dignes

L'alcalde, Néstor Albert, ha destacat que invertir en educació "és el millor que poden fer els polítics per el seu poble, així que és important reconéixer el treball que està fent el Govern del PSPV de Ximo Puig perquè les inversions en centres educatius siguen una realitat, així que ara ens toca seguir treballant junt la Conselleria per tal que el projecte de Quart de les Valls sigueixca avançant i que prompte siga una realitat, per tal que els nostres xiquets disposen d'unes instal·lacions dignes i modernes".

Per la seua banda, la regidora d'Educació, Neus Ayala, ha declarat que aquest projecte "és un impuls per a seguir treballant en la nostra educació". "Com a regidora és un orgull treballar amb els meus companys per a que eixa delegació de competències de Conselleria siga possible i tinguem un col·legi nou, del segle XXI, per a tots els xiquets i xiquetes", conclou.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Se ha conseguido que la empresa se comprometa a abonar los impagos a los trabajadores
Las feministas consideran que la atención especializada a la violencia de género tiene que llegar por igual a toda la comarca

Otras noticias en sucesos

Realizó 20 movimientos con la tarjeta sustraída por un valor de 154 euros
La víctima permaneció ingresada durante nueve días en un hospital de Valencia
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.