Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBAL

Quasi 300 alumnes d'Albal han llegit la Constitució en diferents idiomes

Ramón Marí: "Els xiquets són el futur i hem volgut que coneguen la seua importància i fomentar el seu respecte"
REDACCIÓ - 05/12/2018
L L"alcalde durant la jornada

L'Ajuntament d'Albal ha celebrat la commemoració del 40 aniversari de la Constitució Espanyola, amb la lectura col.lectiva dels seus articles, a càrrec dels quasi 300 alumnes dels centres educatius del municipi. Han parcipat els CEIPS de Juan Esteve, San Blas, San Carlos, Santa Ana i el IES d'ALBAL.

Dalt d'una tarima, presidida per la Carta Magna i propietat municipal i per les tres banderes, l'europea, l'espanyola i la Senyera de la Comunitat Valenciana, i a un lloc emblemàtic com és la Plaça de la Constitució, han anat passant un a un, les xiquetes i xiquets que a més, han llegit, en diferents idiomes.

En l'acte han participat els membres de la corporació local, entre ells, l'alcalde Ramón Marí qui destacava este matí que quatre dècades de la Constitució (1978) ben mereixen, una commemoració com la que hui s'ha escenificat a Albal. "Els xiquets són el futur i hem volgut que coneguen la importància de la llei de lleis i fomentar el seu respecte. Des dels ajuntaments hem de recolzar-la per ser la més important, la que promourà les llibertats".

Han assistit les concejales del equip de Govern, la regidora de Educació, Melani Jiménez, la de Benestar Social, Lola Martínez i el de Festes i Falles, Sergio Burguet. També han estat presents en la lectura el regidor de Ciudadanos, Rafael Rodríguez, el de regidor de Somos Albal, Jorge Tejedor i el regidor del PP, Valero Eustaquio.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Dieciocho titulados menores de treinta años y seis sin titulación se incorporarán en los próximos meses al consistorio
Paiporta seguix de festa, i en aquest últim tram de les Festes de Sant Roc els Moros i Cristians i la música i el ball han estat els protagonistes

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.