Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE VALLBONA

S'aprova la modificació de l'ordenança fiscal que rebaixarà el preu del Menjador en l'Escoleta Infantil

S'estableix un preu fix de 5,50 euros per dia (si es contracta de forma mensual) i de 6,50 per als qui ho sol·liciten de forma eventual
REDACCIÓ - 16/11/2018

Avui s'ha celebrat un Ple Extraordinari a la Pobla de Vallbona, en el qual s'hi ha aprovat la proposta de modificació de l'ordenança fiscal que regula el preu que han d'abonar les famílies dels xiquets i xiquetes que fan ús del servei de menjador en l'Escola Infantil Municipal.

Tant la secretària de l'Ajuntament poblà com la interventora han elaborat uns informes que estableixen que és possible modificar el preu del servei de menjador en l'Escoleta Municipal, sempre que es modifique l'apartat de l'actual ordenança que regula aquest assumpte. Després de la votació d'avui, en la qual tots els partits polítics han votat a favor, es dóna un nou pas a favor d'establir un preu fix de 5,50 euros per dia (si es contracta de forma mensual) i de 6,50 per als qui ho sol·liciten de forma eventual (dies solts, i no durant tot el mes).

L'anterior preu per la prestació d'aquest servei era de 5,83 euros. Amb aquesta modificació, el preu es rebaixarà a 5,50 (una vegada entre en vigor la modificació de l'ordenança, previsiblement a primers de 2019). Correspondrà a l'Ajuntament fer-se càrrec de la diferència entre aquest preu i el que s'estipule en la pròxima licitació d'aquest servei. De la mateixa manera, des de la regidoria d'Educació s'anuncia que es compensarà a les famílies pels quatre mesos de 2018 en els quals s'està prestant aquest servei (a un preu de 7,05 euros). Aquesta compensació s'abonarà quan finalitze el present curs escolar.

Llavata explica que es preveu que el tràmit d'aquesta modificació es perllongue durant uns 45 dies, per la qual cosa el canvi en el preu d'aquest servei no serà immediat, però sí que s'aplicarà a tot el curs: "Preveiem que ja al gener es puga fixar en aqueixos 5,50 euros la prestació d'aquest servei. En qualsevol cas, la ciutadania no ha d'impacientar-se, perquè prendrem les mesures que siguen oportunes perquè la nova tarifa s'aplique a tots els mesos, també els de 2018, amb una compensació econòmica a cada família".

"Encara que no és una competència municipal, sinó autonòmica, treballem per una Educació pública i de qualitat, i per la conciliació familiar i laboral en el nostre municipi. La voluntat de l'actual equip de govern ha sigut en tot moment atendre les reivindicacions de la ciutadania de la forma més ràpida i eficaç possible, i ara aconseguim una important rebaixa fins i tot respecte al preu que existia durant el passat curs escolar", conclou Llavata.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

En esta edición la organización colaborará con la ONG Unidos con el DIPG
La portavoz popular advierte de que “las liberaciones responden a la compra de voluntades políticas entre partidos para sustentar un pacto abocado al fracaso”

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
El sospechoso, de 39 años y nacionalidad española, fue arrestado anoche en la partida de El Moralet por un presunto delito de atentado contra la autoridad, lesiones y daños, según han informado la Concejalía de Seguridad Ciudadana
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.