Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
TERESA GARCÍA

Sagunt mereix un Botànic

Militant de Compromís per Sagunt
- 18/06/2019
Teresa García. Teresa García.

De fet, es deuria buscar un lloc emblemàtic de la Ciutat per a referendaruna majoria de progrés, tal i com han fet a València amb el Pacte de la Nau, o a Castelló amb el Pacte del Grao. El Pacte de Penya en referencia a la Marjal d'Almardà, el del Grau Vell? O el de la Gerència o la Naude Tallers, com a referència a la nostra memòria obrera? Qualsevol simbolisme que enllace aquesta ciutat amb la seua forta vocació progressista, lluirà la seua gestió posterior.

Els i les saguntines necessitem un botànic a Sagunt. Escric aquestes línies, a peu de carrer i agraesc a Pere, a Maria i als amics del Periódico de Aquí, per deixar un espai d'opinió a una ciutadana progressista de profundes conviccions, per que cal fer una reflexió des d'eixe punt de vista, del de les polítiques de progrés que milloren la vida de la nostra ciutat.

Seguesc la premsa local i en estos últims dies ens hem assabentat que ha finalitzat pràcticament la venda de les parcel·les de Parc Sagunt I,amb el treball que suposarà.Llig també que es va a començar l'enderrocament de les casestes del Palància, per poder per fí, recuperar el Delta. La nau de tallers també ha eixit a licitació, junt amb el centre de visitants, el pavelló del handbol, la Gola de Quartell, la Senda Blava, la via verda d'ojosnegros i podria remuntar-me més enrere... Una infinitat de projectes que estan canviant la nostra ciutat per a millor.

Eixe canvi no és casualitat, és fruït d'un compromís ferm amb les polítiques de progrés i les institucions des de 2015.Com a ciutadans i ciutadanes esperem el millor per als nostres barris, i moltes voltes desconeixem, el treball ingent que suposa que eixos projectes que en el nostre ideari són tan fàcils d'imaginar ja conclosos, es duguen a terme. Eixe treball tan important, s'ha dut a terme en la passada legislatura, i cal reconèixer el treball de tots aquells que hi ha contribuït: veïns i veïnes, tècnics de diferents administracions, regidors i regidores de diferents partits, assessor@s, diputat@s, fins i tot membres del Consell i del govern de l'Estat Espanyol. I dintre d'eixe reconeixement no podem deixar de banda l'alcaldia, que com ara, juga un gran paper.

I per què cal destacar eixe treball? Per què cal posar en valor la generositat dels pactes de progrés, i sobre tot, el mestissatge del Botànic, del qual Sagunt ha sigut un dels grans beneficiats. Gràcies a tindre una visió oberta del progrés, a saber posar per davant la necessitat d'executar els projectes que la ciutat requereix. Gràcies a deixar de costat les temptacions partidistes, i a un esforç extra en la coordinació de les administracions, s'ha obert un camí que esta fent de Sagunt una referència en el País Valencià.

La temptació post-electoral de jugar a "Juegos de Tronos" partidistes, pot fer que la nostra ciutat perda oportunitats i això és el que la gent de carrer acabaria censurant dels polítics. Eixa lectura de la política reactiva i recelosa, merma les capacitats i els talents que la diversitat de les forces d'esquerra aporten. En eixe treball no sobra ningú i tothom és necessari, amb respecte pel treball ja realitzat i pel treball que vindrà.

Els i les saguntines necessitem un govern que done estabilitat al projecte de ciutat inclusiu i integrador que s'encetà en 2015.

Pot canviar el capità i la tripulació, però canviar de rumb no és una opció. Els i les ciutadanes d'aquesta ciutat agrairem la benentesa.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Licenciado en Derecho. Especialista en Derecho del Consumo

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
El hombre le había propinado dos patadas en la pierna izquierda y le había amenazado
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.