Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

Sanitat sol.licita a l'Ajuntament de Rafelbunyol la cessió d'un solar per ampliar el centre de salut

L'equip de govern portarà al ple del 23 de juliol l'aprovació d'aquesta mutació demanial de la parcel·la de la seua titularitat
REDACCIÓ - 19/07/2018
Centre de salut de Rafelbunyol. EPDA Centre de salut de Rafelbunyol. EPDA

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a través de la direcció general d'eficiència i règim econòmic ha comunicat a l'Ajuntament de Rafelbunyol que s'inicie el procés de cessió del solar contigu al Centre de Salut de la localitat com a primer pas a la possible ampliació de les instal·lacions.

L'Ajuntament portarà al ple del 23 de juliol l'aprovació d'aquesta mutació demanial de la parcel·la de la seua titularitat.

L'actual Centre de salut va ser construït en 2000 quan la població de Rafelbunyol era de 5491 habitants. 18 anys després, la població és de quasi 8946 i les estadístiques indiquen que la taxa de creixement demogràfic segueix sent positiva. En aqueix sentit la regidora responsable de Sanitat, Alicia Piquer indica que "la població ha augmentat un 40%, mentre que els recursos assistencials no ho han fet proporcionalment a les seues necessitats".

En 2008 ja es va escometre una reforma per a poder atendre el creixement de l'àrea pediàtrica, es van construir dues consultes mèdiques i una d'infermeria però va suposar l'eliminació del gimnàs de la matrona que realitza els seus tallers de preparació al part o lactància materna en un espai municipal.

Aquesta situació s'ha traslladat a la Conselleria de Sanitat en diferents reunions mantingudes entre els seus responsables, l'Ajuntament i el personal adscrit al centre. Piquer, ha assenyalat que "aquesta notícia té la mateixa dimensió que quan ens van confirmar la construcció del Centre escolar, és el primer pas cap a la consecució que Rafelbunyol tinga un Centre de Salut adequat".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente
Por una operación de compraventa de 6 fincas en el año 2010 que sirvieron para pedir un préstamo a Bankia utilizándolas como aval cuando ya habían sido vendidas

Otras noticias en sucesos

El buscado -de 35 años, alto y de complexión atlética- escapó del cuartel general de la policía de Turín saltando por una ventana situada a cuatro metros de altura
Por una operación de compraventa de 6 fincas en el año 2010 que sirvieron para pedir un préstamo a Bankia utilizándolas como aval cuando ya habían sido vendidas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.