Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SEDAVÍ

Sedaví enceta motors per a la seua Setmana Cultural

L'Ajuntament inaugurarà el 7 de maig una exposició de fotos antigues la qual anirà acompanyada per una xarrada d'El Bolitxo
REDACCIÓN - 30/04/2018
L'Ajuntament de Sedaví ja ho té tot preparat per a la seua Setmana Cultural, que començarà el dilluns 7 de maig amb el taller d'iniciació lectora 'Bon Dia Biblioteca' a la biblioteca municipal per als escolars de 1er, 2on i 3er d'Educació Infantil del municipi. A les 11 hores, hi haurà un altre taller, en aquesta ocasió d'orxata de xufa al saló de plens de l'ajuntament a càrrec d'Horta Viva. Es poden apuntar fins a 25 persones i els interessats poden inscriure's a la biblioteca municipal fins el 3 de maig.
Per la vesprada, a les 19:30 hores, s'inaugurarà una més que interessant exposició de fotos antigues anomenada 'Sedaví 1900-1939. De principis de segle a la Guerra Civil' on s'arreplegaran les fotografies existents en l'arxiu fotogràfic municipal i totes aquelles que han aportat els ciutadans. La mostra estarà acompanyada per una xarrada de l'Associació Cultural 'El Bolitxo' sobre la història del municipi en aqueixes quatre dècades. L'exposició es traslladarà a la Residència Nova Edat el 15 de maig, dia en què també tindrà lloc en el centre la xarrada de l'Associació Cultural 'El Bolitxo'.
Les activitats continuaran el dimarts 8 de maig, a les 9:30 hores, amb l'excursió panoràmica Valencia Històrica: Catedral de València, Restes Arqueològiques de l'Almoina, i l' Esglèsia i el Cementeri Medieval de Sant Joan de l'Hospital. El preu és de 5 euros i les inscripcions es poden fer en la biblioteca municipal fins el 4 de maig. Cal portar calçat i roba còmodes per al passeig. L'eixida serà des de la biblioteca municipal.
A més, de 10 a 12 hores, s'oferirà un altre taller d'iniciació lectora 'Bon Dia Biblioteca' a la mateixa biblioteca municipal per als escolars de 1er, 2on i 3er d'Educació Infantil del municipi.
tallerEl dimecres dia 9, de 10 a 12 hores, també es farà un altre taller d'iniciació lectora per als escolars de 1er, 2on i 3er d'Educació Infantil del municipi.
Per la vesprada, a les 18 hores, hi haurà ball amb la col·laboració de les associacions Sigue mi ritmo i Per a Ballar, al poliesportiu municipal. I a les 19 hores, es durà a terme una actuació de la Coral Verge del Rosari a la biblioteca municipal de Sedaví.
De nou, el dijous dia 10, de 10 a 12 hores, es realitzarà un taller d'iniciació lectora 'Bon Dia Biblioteca' a la biblioteca municipal per als escolars de 1er, 2on i 3er d'Educació Infantil del municipi.
Per la vesprada, a les 18 hores, els més menuts podran gaudir de teatre infantil a la biblioteca municipal amb l'obra 'La Isla del Tesoro' a càrrec de La Tourné Teatre. La recollida d'entrades és fins el dimarts 8 de maig a la biblioteca municipal. El donatiu és d'1 euro a benefici de les ONG'S locals.
Un nou taller d'iniciació lectora es durà a terme el divendres 11 de maig, des de les 10 fins a les 12 hores, per als escolars de 1er, 2on i 3er d'Educació Infantil del municipi, en la biblioteca municipal.
A més, a les 20 hores, l'Ajuntamet de Sedaví inaugurarà la XXXVIII Exposició d'Artistes Locals Vicente Puchades a la Sala Sorolla del Musical.
I a les 22hores, els veïns i veïnes podran gaudir del monòleg a càrrec de Patricia Espejo '¡Claro que sí, guapi!' a la biblioteca municipal. Es poden recollir les entrades fins el dimecres 9 de maig a la biblioteca municipal. El donatiu és d'1 euro a benefici de les ONG'S locals.
El matí del dissabte dia 12 estarà dedicada als més menuts. A les 11:30 hores, hi haurà unflables i un taller de pintacares a la plaça Jaume I. I a les 22 hores, la música serà la protagonista amb un concert de l'Agrupació Musical Santa Cecília a la Sala Vicent Ruiz Monrabal del Musical. Per últim, a les 22:30 hores, començaran les Nit d'Albaes.
El diumenge 13, a les 18 hores, s'oferirà teatre amb la representació de l'obra 'Con ganas de… reir!!!' amb Máximo Valverde i Eva Santamaría en el Musical de Sedaví. Es poden recollir les entrades fins al divendres 11 a la Biblioteca Municipal. Es donarà un donatiu d'1 euro a benefici de les ONG'S locals.
A més, l'Associació Cultural Roots46910 pintarà un graffiti al poliesportiu amb motiu de la Setmana de la Cultura.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Las obras cuentan con un presupuesto total de 377.925,43 euros y se encuentran incluidas dentro del programa de ejecución marcado por el Plan de Movilidad Urbana Sostenible (PMUS) de Alfafar
El proyecto incluye mejoras en el vestuario, regularización del pavimento del graderío, así como la colocación de mallas de fondos

Otras noticias en sucesos

Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Una segunda persona ha sido detenida en el marco de la investigación policial abierta en Alicante y que podría guardar relación con empadronamientos a inmigrantes
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.