Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SILLA

Silla posa en valor l'entorn de la Torre Musulmana, el MARS i l'Oficina de Turisme

Comencen en breu les obres de rehabilitació amb un import de 300.000€ aportarts pels Fons Feder de la Unió Europea
REDACCIÓN - 17/06/2019
Entorn de la torre musulmana de Silla i la nova Oficina de Turisme. / EPDA Entorn de la torre musulmana de Silla i la nova Oficina de Turisme. / EPDA
Pròximament es posaran en marxa les obres de rehabilitació i posada en valor l'entorn de la Torre Musulmana, el MARS i l'Oficina de Turisme de Silla amb un import de 300.000€ aportats per la subvenció europea dels Fons FEDER. A més dels treballs arqueològics que seran executats al llarg de l'obra, el projecte inclou estes actuacions:
- Restauració de les façanes exteriors, de la coberta de la Torre i de l'arc.
- Restauració de les escales d'accés a la Torre i d'eixida d'emergència del teatre.
- Tractament de la mitgera sud que quedarà amb una façana de rajola cara vista continuant amb la mateixa del MARS i per altra, fins a arribar al barandat de la terrassa de l'edifici veí amb un jardí vertical.
- S'executarà el mur vist de formigó en color terra que formarà part del conjunt de la font ornamental en cascada i la séquia que transcorre al llarg de la mitgera. S'inclou tot el sistema de bombeig i canalitzacions per tal de garantir la recirculació d'aigua, que ens recordarà la tipologia de pati musulmà (font i jardí).
- Urbanització de la zona on abans es trobava l'edifici d'oficines.
- Restauració de les façanes interiors de l'ajuntament.
- Pavimentació del pati.
- Adequació i soterrament de les instal·lacions vistes.
- Enllumenament ambiental amb un sistema de baix consum que evita la contaminació llumínica.
- Instal·lació de mobiliari urbà.
El resultat de l'execució d'aquest projecte suposarà la rehabilitació i la posada en valor d'un entorn privilegiat, al temps que permetrà el desenvolupament d'activitats culturals, etc.
Durant l'execució de les obres que es preveuen que es prolonguen fins el mes de novembre, i per motius de seguretat, l'entorn de la Torre Musulmana, els MARS i l'Oficina de Turisme, estarà tancat al públic.
Silla ha fet del turisme un dels seus principals actius de present i futur.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La consellera Bravo visita la sede judicial y mantiene una reunión con la decana de los juzgados y el resto de operadores de este partido judicial
Un total de 231 jóvenes podrán empezar a trabajar en entidades locales gracias a las ayudas del Pla Avalamos Jóvenes Plus

Otras noticias en sucesos

Los bomberos han extinguido al mediodía de hoy un incendio en un autobús de línea regular en la carretera CV-35 (pista de Ademuz). Aún se desconocen las causas del fuego por el que, afortunadamente, no ha habido que lamentar daños personales.
Hasta el lugar del accidente se ha desplazado una unidad del SAMU, si bien solo ha podido confirmar el fallecimiento del conductor
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.