Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALAQUÀS

Toni Saura, alcalde d'Alaquàs

El ple de constitució de la nova corporació municipal es va celebrar al claustre del castell d'Alaquàs davant més de 400 persones
REDACCIÓN - 17/06/2019
El nou alcalde d El nou alcalde d"Alaquàs, Toni Saura, amb la vara comandament

A les 19 hores del dissabte 15 de juny van prendre possessió els Regidors i Regidores que conformen la nova Corporació Municipal d'Alaquàs dels partits polítics que van obtindre representació en les passades eleccions del 26 de maig.

A aquest efecte, es va constituir la Mesa d'Edat, tal com estableix la Llei Orgànica Reguladora del Règim Electoral General, que va tindre a Marián Espert del PSPV-PSOE com a Presidenta i a Anna María Mora del PP com a vocal, assistides en tot moment pel Secretari de la Corporació Municipal de l'Ajuntament d'Alaquàs.

Van excusar la seua assistència la Regidora de Podemos Mar Blanch i el Regidor del PSPV-PSOE Alejandro Ramos, tots dos per motius de salut.

Després de la jura o promesa de tots els Regidors i Regidores, va tindre lloc la votació als caps de llista amb el següent resultat:

Antonio Saura, PSPV-PSOE, 10 vots

José Pons, PP, 5 vots

Bernardo Palomares, Cs, 2 vots

2 abstencions dels representants de Compromís.

Amb aquests resultats va ser proclamat Antonio Saura Alcalde d'Alaquàs.

El moment més emotiu del Ple va tindre lloc quan el ja Alcalde Toni Saura va convidar Elvira Garcia a dirigir-se a les i els presents en un discurs de comiat després dels seus deu anys al capdavant de l'Alcaldia d'Alaquàs.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La actuación del área de Urbanismo será subvencionada por las Ayudas para Inversiones Financieramente Sostenibles (IFS) que convoca la Diputación de Valencia y se suma a otras actuaciones para la mejora de las condiciones generales del municipio
El policía observó en el portal de un edificio de la localidad a una mujer llorando y gritando: "¡Me quieren matar!"

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.