Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA COSTERA

Xàtiva canviarà 670 lluminàries en la III fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes

Notícies relacionades Ocupació CONVOCATÒRIA I PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, TÈCNIC MITJÀ DE PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA, SUBGRUP A2 DE TITULACIÓ, MITJANÇANT SISTEMA SELECTIU DE CONCURS OPOSICIÓ PER TORN LLIURE. (act. 26/11/2018) 26 novembre, 2018 SANT DOMÈNEC Xàtiva compromet 820.000 € per a reconstruir el refectori de Sant Domènec 23 novembre, 2018 DSC05691 Xàtiva continua renovant el parc mòbil de la Policia Local 22 novembre, 2018 En aquesta fase es troba inclosa l'Albereda de Jaume I
REDACCIÓ - 27/11/2018
El regidor de Serveis Públics de Xàtiva. EPDA El regidor de Serveis Públics de Xàtiva. EPDA

L'Ajuntament de Xàtiva ha enllestit la relació de carrers que conformaran l'objecte d'actuació de la III fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes, actuació que té com a objectiu la millora de la il·luminació en 37 carrers de la ciutat. Aquestes millores, pressupostades en 158.000 euros, estan incloses dintre del Pla Director d'Inversions Xàtiva Creix. Amb aquesta tercera fase, ja són 611.000 euros els que ha invertit l'Ajuntament en la substitució de lluminàries que augmenten els nivells d'il·luminació existents en determinades vies de la ciutat, millorant d'aquesta forma la seguretat vial al casc urbà.

En total seran 670 les unitats les substituïdes, entre espais de connexió per als vianants, voreres i carrers de vianants repartits per tota la ciutat que veuran millorades les instal·lacions de llum. Per a tal fi, la nova lluminària que substituirà a l'existent conté tecnologia retrofit led regulable de 50 i 80 w, en funció de la columna i de l'ample de cada vial.

La relació de carrers on s'actuarà és la següent: Avgda. Selgas, Albereda Jaume I, Pl. Bassa, Pl. Espanyoleto, Font dels 25 dolls, Pl. Trinitat, C/ Montcada, Porta St. Francesc, Pl. Alexandre VIè, C/ José Carchano, C/ Peso, C/ Bellver, C/ St. Josep, C/ Carners, C/ St. Gaietà, C/ Forn del Vidre, Illeta St. Miquel, Pl. Mercè, C/ St. Ramón, Glorieta José Espejo, C/ Ventura Pascual, C/ Músic Jaume Fayos, C/ Gonzalo Viñes, C/ Font Trencada, C/ Sants, C/ i Pl. Om, C/ St. Feliu, C/ Pintor Jacomart, C/ St. Miquel, C/ Sariers, C/ Banys de la Moreria, C/ Pintor Tudela, C/ Conseller Bosch i Morata, C/ St. Rafel, C/ St. Roc, Pl. St. Joan i C/ Font St. Joan.

"Començarem per l'Albereda; farem Espanyoleto, continuarem fins a la plaça de bous i després intervindrem en alguns barris, com ara el barri del Carme, el Raval o alguna zona del nucli antic on encara està pendent la millora de la il·luminació", ha explicat Ignacio Reig, regidor de Serveis Públics. Reig ha estimat que "en acabar la legislatura, haurem intervingut en gairebé en 4.000 faroles amb una inversió superior als 600.000 euros".

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

Los fondos proceden de un concierto solidario de Eva Dénia, una donación del Ayuntamiento y el donativo de sus habitantes
Amb el lema “La platja no és un cendrer”, Rosa Martínez, veïna d’Oliva va organitzar esta activitat per involucrar a més gent de manera que a l’hora que s’arrepleguen les burilles que hi ha a l’arena, podria servir per a conscienciar a la ciutadania

Otras noticias en sucesos

Los cuatro trabajadores han sido trasladados al hospital, dos de ellos con traumatismos en las piernas y los otros dos con contusiones
Un hombre de 49 años ha fallecido este sábado en una piscina de la localidad alicantina de El Campello tras haber sido sacado del agua con síntomas de ahogamiento, según han informado fuentes del Centro de Información y Coordinación de Urgencias (CICU).
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.