Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
XIRIVELLA

Xirivella celebrarà la cordà el pròxim dissabte 8 de setembre

Tindrà lloc en acabar l'espectacle musical acrobàtic Dance, al voltant de les 00.00 h i les 00.30 h, a la plaça Sant Josep-Jesús Ferrando (pati de l'Escoleta)
REDACCIÓN - 07/09/2018
Vicent Martí, president associació coeters Vicent Martí, president associació coeters

Xirivella finalment celebrarà la tradicional cordà el pròxim dissabte 8 de setembre al voltant de les 00.00 h i les 00.30 h, a la plaça Sant Josep-Jesús Ferrando. El consistori i l'Associació de Coeters de Xirivella presidida per Vicent Martí, han arribat a un acord després de diverses reunions durant estes últimes setmanes per tal de poder disfrutar de la cordà al nostre municipi.

Després de revisar l'informe emés pel tècnic el passat 24 d'agost sobre la viabilitat de la cordà a Xirivella, l'alcalde Ricard Barberà ha estat fent les gestions oportunes per tal de resoldre tots els condicionants que la feien inviable inicialment. «La cordà no era possible tal com la van proposar els coeters, ja que no complia amb les condicions de seguretat necessàries, però al final hem trobat una solució satisfactòria» explica Javier Besó, regidor de festes.

Amb el treball i l'esforç dels coeters i dels funcionaris de l'ajuntament, finalment serà possible celebrar la cordà a partir d'este any amb totes les garanties que requereixen les normatives existents al voltant d'estos actes pirotècnics.

En paraules de Barberà «M'agradaria agrair especialment a l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, la seua cooperació i col·laboració amb el material necessari per a fer possible un any més, i així consolidar la recuperació d'una festa singular com és la cordà de Xirivella».

Concretament l'Ajuntament de Bétera cedirà temporalment les tanques de seguretat a l'ajuntament de Xirivella per tal de resoldre els condicionants que impedien la seua celebració.

"Per la nostra part i amb el poc temps de reacció que tenim, farem un únic acte la nit del dissabte al lloc de costum i informarem de les mesures de seguretat per a tot aquell que vulga disfrutar de la coetà com a públic" conclou Martí.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El proyecto incluye mejoras en el vestuario, regularización del pavimento del graderío, así como la colocación de mallas de fondos
El Torneo de Ajedrez “Vila de Mislata” reúne a algunos de los mejores jugadores de este deporte

Otras noticias en sucesos

El joven de 21 años detenido este domingo después de haber dado supuestamente un paliza con un palo a su novia de 17 años en la localidad valenciana de Torrent y que poco después pasó a disposición judicial ha ingresado ya en prisión
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.