Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FAURA

L'Ajuntament de Faura col·labora amb el col·legi Sant Vicent Ferrer en la celebració del Dia de l'Arbre

L'alumnat cultiva plantes aromàtiques autòctones en un hort escolar i confecciona saquets aromàtics
REDACCIÓ - 11/02/2019
Els alumnes del col·legi de Faura en el Dia de l Els alumnes del col·legi de Faura en el Dia de l"Arbre. EPDA
Durant tota la setmana tant l'alumnat d'Infantil del CEIP Sant Vicent Ferrer com el de Primària estan realitzat diferents activitats emmarcades en la celebració del Dia de l'Arbre, en l'organització de la qual ha participat l'Ajuntament de Faura. Enguany, la iniciativa ha estat centrada en les plantes aromàtiques autòctones i els xiquets i xiquetes han pogut conéixer diverses espècies i les seues propietats. A més a més, han aprofitat la setmana dedicada al Dia de l'Arbre per treballar altres temes com ara la protecció de la natura, la importància del reciclatge i la reutilització d'elements que poden produir un important impacte en el medi ambient com a conseqüència de la seua complicada eliminació. Eixe és el cas dels neumàtics que es faran servir com a test per a les plantes que aquesta setmana cultivarà la comunitat escolar dins d'una parcel·la del col·legi que està dedicada a hort. Totes les classes estan participant en la pintura d'aquestos neumàtics, la reutilització dels quals complirà una doble funció: com a contenidor de les plantes i com a element decoratiu. El treball a l'hort serà l'activitat més important de totes les que s'han organitzat amb motiu del Dia de l'Arbre, ja que l'alumnat participarà en la plantació de, per exemple, romer, lavanda, ruda i àloe vera, però, més endavant, deuran continuar col·laborant en la cura de les plantes, procurant-les l'atenció necessària perquè continuen creixent. Dins de les classes, tots els cursos han dedicat unes hores a conéixer aquestes varietats mediterrànies de plantes aromàtiques que han cultivat, les seues característiques i les beneficioses propietats que tenen per a la salut, com és el cas de, per exemple, l'àloe vera. Per últim, l'alumnat ha confeccionat un saquet aromàtic per emportar-se a casa i tindre un record de totes les activitats que han desenvolupat en l'aula.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El sonido indie folk de la aplaudida actuación de Pleasant Dreams del viernes pasado da paso al pop de garaje de Melenas, el grupo formado por cuatro pamplonesas que actuará el próximo viernes 16 de agosto a los pies del teatro romano
El operativo ha sido coordinado por miembros del servicio de salvamento y la Policía Local de Playas

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.