Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ESPORTS

La platja de la Malva-rosa serà punt d'eixida i meta del triatló marítim que se celebra el dissabte

Quasi dos mil triatletes participen en esta prova, el desenvolupament de la qual afectarà a l'avinguda dels Tarongers i altres vies de la ciutat.
REDACCIÓN - 09/05/2019
Afecció al trànsit del Triatló.

Afecció al trànsit del Triatló.

La ciutat de València acollirà dissabte que ve el Triatló Marítim, amb tres modalitats esportives i tres distàncies, i amb la platja de la Malva-rosa, a l'altura del Pavelló Municipal, com a punt d'eixida i meta. Esta prova, en què participaran 1.700 persones, 440 de les quals són dones, es celerabrá entre les 08.00 i les 12.15 hores, aproximadament, i afectarà a la mobilidad habitual d'algunes vies com, per exemple, l'avinguda dels Tarongers, on també se celebrarà una jornada de portes obertes de la Universitat Politècnica, dues proves d'oposicions i un campionat de judo.

En esta edició del Triatló Marítim, que destinarà 1 euro de cada inscripció a la Fundació Espanyola per al Foment de la Investigació de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), es concentraran esportistes de tots els nivells per a competir en diferents modalitats com la d'individual -un únic participant completa el triatló-, la de parelles -dos participants han d'anar plegats des de l'eixida fins a la meta- i la de relleus -un equip de dos o tres participants participa per relleus-.

Com en anteriors edicions en les proves de «Santander Triatló Marítim» es realitzaran triatlons en distància Olímpica (1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de carrera a peu), Sprint (750m natació, 20 km ciclisme i 5km carrera a peu), Supersprint (350m natació, 10 km ciclisme i 2,5 km carrera a peu) i Triatló Per a Nosaltres (350m natació, 10km ciclisme i 2,5km carrera a peu).

A partir de les 8.00 hores donarà començament la competició de la distància Olímpica, a les 9.00 hores la de Sprint, a les 9.45 hores Supersprint, a les 9.50 hores la de Triatló Per a Nosaltres i finalment a les 14.00 hores es tancarà el Triatló amb la final de les competicions.

La major afecció al trànsit tindrà lloc en l'avinguda Enginyer Fausto Elio, avinguda dels Tarongers i Ronda Nord fins a l'estadi Ciutat de València, per on discorrerà el recorregut ciclista, ja que la carrera a peu tindrà lloc pel Passeig Marítim i la natació en el mar. A l'avinguda dels Tarongers, el servici de Mobilitat Sostenible habilitarà el pas de vianants situat a la porta principal del Rectorat, per a que els assistents puguen creuar amb seguretat.

Concretament, la trobada començarà amb la prova de natació a les 08:00h del matí, mentre que la ciclista es desenvoluparà de 08.20 a 11:15h donant pas a la prova de córrer el temps restant.

La Policia Local de València procedirà als talls de l'itinerari ciclista a partir de les 07:45 horas. Cal destacar que es tanca al trànsit l'avinguda Tarongers direcció V-21 des del Camí Séquia de la Cadena, desviant el trànsit pel carrer Reina. En canvi, l'itinerari en sentit contrari, direcció cap a la platja, es mantindrà sempre obert.

També es tancarà al trànsit el carrer Serradora sentit Marino Blas de Lezo, desviant el trànsit cap a l'avinguda Blasco Ibáñez; la V-21 per superfície, desviant el trànsit pel pas inferior d'avinguda Catalunya; i la Ronda Nord direcció cap a l'avinguda Alfauir fins a la rotonda d'Alboraia. També es tancarà la sortida per superfície del carrer Clariano cap a la V-21, quedant oberta en direcció cap a Primado Reig.

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

El sospechoso también se identificó a los agentes con documentación falsa
En julio los servicios de limpieza han recogido en las playas hasta 10 veces más residuos que en temporada baja

Otras noticias en sucesos

Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Se han conseguido desmantelar estas plantaciones en las localidades de Alberic, Monserrat, Cullera, Benifaio y Carlet
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.