Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BALONCESTO

Víctor Baldo: "En l'Escola de Tecnificació femenina es transmet passió pel bàsquet"

L'argentí va ser un clar exemple de Cultura de l'Esforç al llarg de la seua carrera com a jugador i en els seus estudis en gestió d'entitats i instal·lacions esportives i organització d'esdeveniments
REDACCIÓ - 12/07/2019
Víctor Baldo junt a la seua filla Ema. EPDA Víctor Baldo junt a la seua filla Ema. EPDA

Una Lliga Nacional, un Campionat Panamericà, una Lliga Sud-americana i un Torneig Copa de Campions a Argentina. Una Copa Príncep, dos ascensos en LEB Or i un subcampionat ACB, competició en què va jugar fins en 4 equips diferents, en el seu pas per Espanya. Víctor Baldo va ser un clar exemple de Cultura de l'Esforç al llarg de la seua carrera com a jugador i en els seus estudis en gestió d'entitats i instal·lacions esportives i organització d'esdeveniments. Ara tracta de transmetre-li eixos valors a la seua filla.

"Ema desitjava realitzar una experiència fora de Canàries que a més d'oferir-li un gran creixement a nivell tècnic, fora enriquidora en el personal. No vaig dubtar que fóra l'Escola de Tecnificació de Valencia Basket, conec personalment les persones que porten el projecte de L'Alqueria, des de Chechu, Esteban i Andreu a Manolo Real, que organitza el campus i sobretot a Rubén Burgos, qui em va confirmar tot el que pensava i a més d'impartir una sessió d'entrenament, em va dir que tenia estreta relació perquè així és la forma de treballar de tots" explica el de San Nicolás. El cos tècnic de l'Escola, li va acabar de convéncer. "Em van explicar que vindrien Jordi Vizcaíno i Gloria Estopà, que se sumaven a un gran equip tècnic propi del club. Xarrades quasi tots els dies de nutrició, intel·ligència emocional, entrenament invisible, a més d'entrenaments en L'Alqueria" comentava.

L'Escola no deixa d'evolucionar, i la seua filla ho ha disfrutat en primera persona. "El primer va ser parlar-me de la convivència i com se'l passava de bé amb les companyes que anava coneixent. Que el tècnic li motivava molt perquè sentia un suport constant a totes i cada una, mentres que els exercicis eren d'un nivell molt exigent. Que a pesar de l'alt ritme, acabava amb més ganes de què començava l'entrenament. També alguna anècdota graciosa, s'ha divertit molt" reconeixia.

El propi Víctor Baldo s'ha acostat a seguir les evolucions de Ema en la seua primera participació. La sensació és molt positiva. "Per un costat està el nivell tècnic amb un equip d'alt nivell que es va coordinar des del primer moment. Vaig poder reconéixer que compartien contínuament els seus coneixements per a així potenciar la seua labor formadora cap a les xiquetes i que siga assimilat per tots els col·laboradors, és a dir, una formació paral·lela dels monitors que no dubte que seguix quan les xiquetes estan en els seus estones lliures. Transmetien passió, que és la millor forma d'ensenyar, l'exemple. En un altre aspecte les xarrades són importantíssimes perquè els ajuda en el mental i en la seua salut perquè adopten bons hàbits" analitzava.

Per a ell, un dels punts forts és el treball en la casa del bàsquet europeu de formació. "Les instal·lacions són les majors dedicades al bàsquet formatiu i han sigut pensades especialment per a tal fi. Les pistes d'entrenament, cada una amb els seus propis vestuaris rodejant l'àrea de gimnàs, servicis mèdics, fisioteràpia, sales de reunions, i la resta de sectors, queden perfectament integrades. Es pot realitzar qualsevol tipus d'activitats, i combinant diverses al mateix temps sense que interferisquen. El projecte de L'Alqueria produïx un efecte més enllà de les possibilitats físiques de la instal·lació, perquè es veu el màxim esforç per a aconseguir els propòsits: donar tot perquè arriben els valors de l'esport a cada jove que realitze una activitat i les condicions necessàries per al seu màxim desenrotllament en el bàsquet" expressava. Per tot això, Víctor Baldo espera "que Ema participe en les pròximes edicions" i ho recomana a tots.

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

Están enmarcadas dentro del proyecto 'Hospital amable' para hacer más cómoda, física y emocionalmente, la experiencia de pacientes y acompañantes

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.