MARINES
Marines lluita contra el càncer amb la I Marxa Solidària
Els interessats deuran apuntar-se a l'Ajuntament de la localitat
REDACCIÓN - 29/06/2016

L'Ajuntament de Marines ha organitzat per a este dissabte la primera marxa solidària del municipi. A les 19.00 hores donarà començament la primera carrera solidària de Marines 5K.

Els interessats han d'apuntar-se en l'Ajuntament de Marines o en el Centre Juvenil. A més, en la pròpia web de l'ajuntament està disponible el full d'inscripció per a poder fer la transferència als comptes del consistori i manar els justificants de l'ingrés.

La prova té un preu d'inscripció de 5 euros que es lliurarà íntegrament a l'Associació de Lluita Contra el Càncer (aecc). Els participants rebran una beguda i una samarreta. Els interessats tenen fins a este dijous, 30 de juny, per a inscriure's. Els participants inscrits fora de termini podran fer-ho fins al mateix moment d'inici de la prova, però no obtindran els beneficis dels inscrits en temps.

L'alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha explicat que "conjuminem esport i solidaritat a Marines per a ajudar a una bona causa". "És la primera vegada que organitzem una Marxa Solidària i amb el suport de tots segur que no serà l'última", ha indicat.

"Aprofite l'ocasió per a animar a tots els veïns i veïnes de Marines al fet que destinen una estona del seu temps a contribuir amb l'Associació de la Lluita Contra el Càncer, entre tots podem ajudar molt", ha sentenciat Celda.