MASSALFASSAR
Massalfassar viu més en valencià
Encenten una campanya per a les rebaixes de 2016
REDACCIÓ - 12/07/2016
Repartiment dels nous cartells pels comerços de Massalfassar. EPDA
Repartiment dels nous cartells pels comerços de Massalfassar. EPDA

La setmana passada el regidor de Comerç de Massalfassar, Joan Morant, juntament amb el tècnic lingüístic de l'Ajuntament, Martí Mestre, van visitar els diversos comerços de la localitat per a repartir els nous cartells i etiquetes de les rebaixes 2016 pertanyents a la campanya de promoció del valencià creada per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

A més, es van donar cartells d'altres campanyes de promoció, com els de la fruita i la verdura amb les bosses per als clients, o el dels forns. Aquestes activitats formen part del Pla de Normalització Lingüística a l'Ajuntament de Massalfassar, que es va iniciar en juny gràcies a les ajudes de la Diputació de València i en col·laboració amb diverses empreses del sector lingüístic. En aquest cas, l'empresa alginetina I-més. Serveis Lingüístics i Editorials.

Els comerciants van rebre la campanya amb entusiasme i amb moltes ganes de treballar pel valencià a la localitat. La població podrà beneficiar-se en el futur de moltes altres campanyes provinents de la mateixa institució o de les pròpies creades des de les diverses regidories de l'Ajuntament.