QUART DE LES VALLS
Quart de les Valls recupera les primeres places del gran trofeu l'Edicom de Galotxa
Els jugadors aconseguiren els tres punts en joc davant el Foios
REDACCIÓ - 10/10/2016

El cap de setmana passat es va iniciar la segona ronda de partides de la lliga regular del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

Les formacions del Camp de Morvedre i de la Ribera varen recuperar les primeres places en la classificació dels seus grups de primera categoría. En el cas de Quart de les Valls, els seus jugadors aconseguiren els tres punts en joc davant el, fins dissabte passat primer classificat del grup A, Foios, al deixar el marcador final en 70 per 35. Als de l'Horta Nord segueix sense agradar-los el peculiar carrer de joc de Quart, on baixen molt les seues prestacions, tot i el bon joc del seu mitger Ximo. De tota manera, tant Quart com Foios están en la part alta de la classificació, amb 12 i 11 punts, per davant del tercer, Borbotó, que suma 6 punts. Precissament en l'altra partida del grup, eren els jugadors de la pedanía de Valencia els que aconseguien els tres punts davant la formació de Les Valls, els quals tanquen la classificació en posicions de descens.

En el grup B les dos places de semifinals están més cares, ja que son tres els equips que lluiten per elles. El primer del grup, Montserrat, va guanyar en Albuixech amb un lluitat resultat de 45 a 70, el que els permet sumar els tres punts en joc. Segon i tercer, Marquesat i Massalfassar, jugaren en el carrer d'Alfarp, on es repartiren els punts, gràcies al 70 a 60 final. Els locals del Marquesat podrien haver tancat la partida abans, pero els jugadors del Massalfassar remuntaren, lluitant per la partida fins l'últim moment.

Classificació Primera grup A: 1.-Xiringuito El Xato Quart de les Valls A - 12 punts 2.-Inmobiliaria Palanca Foios A - 11 punts 3.-CPV Borbotó A - 6 punts 4.-Ajuntament Beniparrell A - 4 punts 5.-CPV Les Valls Faura A - 3 punts

Classificació Primera grup B: 1.-Lanzadera Montserrat A - 12 punts 2.-Ovocity Marquesat A - 11 punts 3.-Electrofassar Massalfassar A - 8 punts 4.-CPV Albuixech A - 5 punts 5.-Caixa Popular Meliana A - 0 punts