MASSALFASSAR
L'Ajuntament recuperarà la platja de Massalfassar
S'aprofitaran les subvencions i ajudes amb les que puga contar el Consistorio
REDACCIÓN - 31/01/2017

El 20 de gener l'alcalde de Massalfassar, Carles Fontestad, i un tècnic del departament d'urbanisme es reuniren amb el cap de demarcació de costes, Vicente Ibarra Damià, per tractar el tema de la platja de Massalfassar.

El dia 16 d'agost de 2016 ja mantingueren una reunió de treball i posaren damunt la taula els problemes referents a la platja. La manera i forma que el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural Marí va fer per habilitar un tros del litoral del terme no contà amb el consens de l'Ajuntament, les obres acabaren el març del 2011, costaren 1,25 milions d'euros del Plan E més conegut com a plan Zapatero.

El fet de no contar amb els criteris de l'Ajuntament que en aquell moment estava governat per el PP dona pas a un enfrontament entre costes i l'Ajuntament que es nega a rebre les obres acabades.

Aquest conflicte porta a que la demarcació de costes deuria fer el manteniment de la platja, però la realitat es que des del 2011, les runes, mobiliari descuidat i part cremat junt a les males herbes formen part d'una platja abandonada.

L'alcalde Carles Fontestad li manifesta la voluntat que tenim l'equip de govern de rebre la platja per que el manteniment siga municipal i el domini litoral també.

"El cap de demarcació de coses no posa cap impediment per a que el seu departament facilite la recepció, ens demana un document de l'Ajuntament dirigit al seu departament", va manifestar.

L'alcalde ja ha donat ordre als tècnics d'Urbanisme per a presentar la documentació necessària per a portar els tràmits que fan falta per a rebre la platja, d'aquesta manera aprofitarem les subvencions i ajudes amb les que puga contar l'Ajuntament.