PETRÉS
Petrés celebra el 24 de juny la VI Volta a Peu
Les inscripcions estan obertes en sportmaniacs.com
REDACCIÓ - 25/05/2017
Eixida de la Volta a Peu de Petrés. EPDA
Eixida de la Volta a Peu de Petrés. EPDA

El municipi de Petrés està organitzant la VI Volta a Peu, que se celebrarà el dissabte 24 de juny. Una cita imprescindible per als atletes de la comarca i municipis propers, ja que es tracta d'una prova molt atractiva que recorre diferents punts d'interès del nucli urbà d'aquesta localitat de La Baronia.

Els interessats poden inscriure's ja a través del portal sportmaniacs.com. El nombre màxim de participants és de 600 atletes, i des de l'Ajuntament de Petrés, el regidor d'Esports, Miguel Peruga, esperen arribar a aquesta xifra i consolidar aquesta prova esportiva en la comarca.

La jornada començarà a les 19 hores amb la carrera dedicada als més xicotets. El Consistori premiarà la participació de tots els xiquets i les xiquetes i els obsequiarà amb una medalla. A més, per als més xicotets hi haurà castells inflables per a la seua diversió.

eixida

El torn dels adults serà a les 19:30 hores amb l'eixida de la Volta a Peu des de la plaça del Poble. Peruga ha informat que es premiarà als tres primers atletes a arribar a la meta. Una copa per al primer i medalles per al segon i tercer classificat. A més, també es premiarà als tres primers corredors locals.

La Volta a Peu de Petrés s'ha convertit en tot un referent esportiu en la comarca. Cada vegada són més els atletes que participen en aquesta prova que consta de 8 quilòmetres i recorre diferents punts del terme municipal de Petrés. Participen atletes de clubs de Sagunt, de Puçol i fins a de Sogorb.

Peruga i l'alcalde, Pere Peiró, desitgen sort a tots els participants de la Volta a Peu de Petrés.