ALGÍMIA D'ALFARA
Algímia acollirà el diumenge la VIII Trobada de 'Bolilleres'
Participaran 150 artesanes de diferents municipis de la Comunitat Valenciana
REDACCIÓ - 07/06/2017
Trobada de bolilleres a Algímia. EPDA
Trobada de bolilleres a Algímia. EPDA

La plaça de l'Església d'Algímia acollirà el diumenge 11 de juny la vuitena edició de la Trobada de Bolilleres que cada any organitzen l'Associació Dones d'Algímia i l'ajuntament. La trobada, prevista inicialment per a la setmana passada, va ser suspesa per les condicions metereológicas.

Durant tres hores, al voltant de 150 artesanes arribades de diferents localitats de la Comunitat Valenciana es sumergerán en aquesta labor artesanal per a delit dels assistents, que tindran la possibilitat de conèixer més d'a prop aquest art, la seua tècnica i de visitar una exposició, situada en la Llar del Jubilat, amb treballs realitzats per 'bolilleras' locals. Aquesta tradició artesana compta amb gran arrelament en el municipi d'Algímia que, a més, es fomenta amb aquest tipus d'esdeveniments.

La trobada donarà començament a les 10 hores amb l'acte d'inauguració. Les assistents ocuparan les cadires disposades a banda i banda d'una llarga taula per a posar-se a la feina fins a les 11 del matí quan hi haurà una pausa per a recuperar forces amb l'esmorzar. A les 12.30 hores es procedirà al lliurament d'un obsequi a cadascuna de les assistents i, mitja hora més tard, es clausurarà aquesta vuitena edició.