GANDIA
Gandia rep l'autorització del Ministeri de Medi Ambient per a realitzar millores en l'escenari de la platja
Els treballs s'iniciaran el pròxim dia 3 de juliol, suposaran una inversió de prop de 50.000 euros
REDACCIÓ - 30/06/2017
Platja Nord de Gandia. EPDA
Platja Nord de Gandia. EPDA

El govern de Gandia ha rebut per part del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, entitat que té la potestat sobre el domini públic-marítim terrestre, l'autorització per realitzar els treballs de reparació i millora de l'escenari de fusta situat a la platja Nord.

La infraestructura havia resultat danyada en els fonaments durant els passats temporals d'hivern. La sol·licitud per fer les tasques va ser cursada després de rebre les ajudes procedents de la Generalitat Valenciana i la redacció del projecte, moment en què va ser sol·licitat el permís per a realitzar els treballs el passat 28 de març.

Cal destacar que el 12 de maig de 2017 el Ministeri no va autoritzar la primera sol·licitud de reparació de l'escenari. Després d'una nova petició i realitzar les corresponents al·legacions a la decisió del Ministeri, aquest finalment ha autoritzat els treballs la setmana passada.

Els treballs s'iniciaran el pròxim dia 3 de juliol, suposaran una inversió de prop de 50.000 € i tindran una duracióestimada de tres setmanes.